Νέα σειρά Fiat 500 Hybrid και Panda Hybrid – FleetNews

Με την παρουσίαση των Fiat 500 Hybrid και Panda Hybrid, η ιταλική μάρκα έκανε για πρώτη φορά πραγματικά προσιτή για το ευρύ κοινό την υβριδική τεχνολογία.
H Fiat κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα ώστε να κάνει την αυτοκίνηση ακόμα μια απλή, πρακτική και συμφέρουσα, εγκαινιάζοντας με την νέα σειρά των δύο δημοφιλών μοντέλων μια νέα φιλοσοφία στη διαμόρφωση και απόκτηση ενός αυτοκινήτου.

Έτσι, κάνει εφικτή την επιλογή του ιδανικού αυτοκινήτου για κάθε ενδιαφερόμενο με τρία απλά βήματα. Επιλογή μοντέλου, χρώματος και πακέτου εξοπλισμού. Ξεκινώντας από μια βασική έκδοση, η οποία όμως περιλαμβάνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που περιμένει κανείς από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, όπως σύστημα κλιματισμού, ABS/ESP, πλήρες πακέτο αερόσακων προστασίας, κ.α., ο ενδιαφερόμενος στη συνέχεια μπορεί να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων πακέτων εξοπλισμού (Style, Tech, Comfort και Style Plus) διαμορφώνοντας γρήγορα το αυτοκίνητο που επιθυμεί. Το σύστημα δίνει και τη δυνατότητα συνδυασμού δύο πακέτων, π.χ. Tech και Comfort αυξάνοντας τις επιλογές διαμόρφωσης, διατηρώντας όμως την απλότητα της διαδικασίας.
Συνολικά, η νέα φιλοσοφία κάνει απλούστερη την επιλογή αλλά και απλούστερη την οργάνωση της παραγωγής για υψηλότερη ποιότητα και ταχύτητα στη διαδικασία κατασκευής ενός αυτοκινήτου.
Επιπλέον των παραπάνω επιλογών, η Fiat συνεχίζει τη στήριξη της στο φιλανθρωπικό οργανισμό RED, προσφέροντας τις αντίστοιχες εκδόσεις 500(RED) και Panda(RED), οι οποίες συμβάλουν στην καταπολέμηση των πανδημιών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Όλα η νέα σειρά των F …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss