Nέα σειρά μυστηρίου στον ANT1 – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο ΑΝΤ1 θα κυκλοφορήσει σύντομα μια πολύ δυνατή σειρά μυστηρίου, η οποία έχει τίτλο Παγιδευμένοι και θα προβληθεί μέσα στον Σεπτέμβριο, με το νέο trailer να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Η δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού ενώνει τον δρόμο μιας δικηγόρου και ενός Εισαγγελέα. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι γύρω τους. Αναζητώντας τον ένοχο και τα πραγματικά γεγονότα, όλοι παγιδεύονται μέσα στη δίνη μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων. Κανείς δεν είναι αθώος, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει η αλήθεια και πόση οδύνη μπορεί να κρύβει μέσα της;
Η σκηνοθεσία είναι της Βίκυς Μανώλη, η απόδοση σεναρίου της Σωτηρίας Ψευτούδη και η εκτέλεση παραγωγής της PEDIO PRODUCTIONS. Πρωταγωνιστούν οι Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Πορφύρη, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Three Thousand Years of Longing
01/09/2022

Οσκαρικό πρώτο teaser για την ταινία The Son
30/08/2022

H ταινία Tinker, Τailor, Soldier, Spy παραμένει υπέροχη όσα χρόνια κι αν περάσουν
29/08/2022

Ένα ακόμα… ευκολάκι quiz για τις καλύτερες ταινίες που έγιναν ποτέ
02/09/2022

Nέα σειρά μυστηρίου στον ANT1
03/09/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss