Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν διχόνοιες και καβγάδες

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 27/08, 11:16 πμ ώρα Ελλάδας, στις 04° 03’ της Παρθένου, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού σταυρού (Παρθένος, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότης), που έχουν γενέθλια το α’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες. 
Η όψη τετραγώνου του Ήλιου στην Παρθένο με τον Άρη στους Διδύμους δεσπόζει, οπότε εντάσεις και επιθετικότητα θα κλιμακωθούν, διχόνοιες θα εμφανιστούν και πιθανόν να υπάρξουν και ρήξεις. Επίσης, στις 27, έχουμε τόσο το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο που θα φέρει απρόσμενες αλλαγές και αναθεωρήσεις, ενώ την επόμενη έχουμε την αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που φέρνει ατυχίες και περιορισμούς.
Ας δούμε ποια ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το χειρότερο με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, οι συνθήκες που διαμορφώνονται δεν είναι καθόλου ευνοϊκές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αρκετές θα είναι οι διαφωνίες και οι μπηχτές εκατέρωθεν ενώ δεν αποκλείεται, πάνω στον τσακωμό να σου ξεφύγει κι εσένα κάποια χοντράδα και να επέλθει ρήξη. Από την άλλη, όλο και περισσότερο θα σκέφτεσαι να αυτονομηθείς, να κάνεις κάτι δικό σου κι ενδεχομένως, να ξεκινήσεις την έρευνα. Ένταση πάντως θα βγάζεις και αυτό δεν είναι καλό, αν θες να προσελκύσεις κάποιον/α είτε ερωτικά είτε για να κάνεις τα κονέ σου. Από την άλλη, σε ένα ταξίδι θα συμβούν διάφορες αναποδιές ή θα ακυρωθεί, κάτι που θα σε ενοχλήσει, αν αφορούσε στη δουλειά σου ή θα κόψεις κάθε επαφή με πρόσωπο που είχατε συχνή επικοινωνία. Επιπλέον, πρόσεξε την υγεία σου γιατί δεν αποκλείονται …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss