Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα πάρουν «φωτιά»

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 28/07, 20:54 ώρα Ελλάδας, 05° 38’ του Λέοντα επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού σταυρού (Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς), κυρίως αυτούς, που έχουν γενέθλια το α’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες. 
Το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Δία στον Κριό δίνει σαφή πλεονεκτήματα και ευκαιρίες και στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, ωστόσο, κάποια άλλη μερίδα ζωδίων, χρειάζεται αρκετή προσοχή γιατί εύκολα θα πάρει φωτιά που δύσκολα θα σβήσει κι εκτός από τα ξερά θα καούν και τα χλωρά… Επιπλέον, όσο πιο γρήγορα πάρουν πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξουν την προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή, τόσο πιο ανώδυνες θα είναι οι εξελίξεις. Ας πάμε να δούμε ποια είναι αυτά!
ΛΕΩΝ ♌
Με ισχυρή θέληση, τόλμη, δύναμη κι αυτοπεποίθηση θα προχωρήσεις σε αλλαγές, που θεωρείς απαραίτητες για την ευτυχία σου αλλά και την επίτευξη των προσωπικών σου στόχων κι η αλήθεια είναι ότι θα σου είναι εύκολο να δεις και άλλες απόψεις, ιδέες και να ανοίξεις τα φτερά σου, αφού ο Δίας στον φίλο σου, Κριό, θα σε βοηθήσει όσο δε φαντάζεσαι. Προτάσεις θα σκάνε από εκεί που δεν το περιμένεις, άνθρωποι θα εμφανίζονται στον δρόμο σου και θα είναι πρόθυμοι να σε στηρίξουν ή θα θέλουν να σε γνωρίσουν περίσσότερο, ενώ δεν αποκλείονται ταξίδια, εκδρομές και ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Ωστόσο, θα υπάρξουν και ζητήματα επαγγελματικά που θα ανακύψουν ξαφνικά και θα πάνε πίσω τα σχέδιά σου ή θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις άμεσα. Δεδομένων των καταστάσεων, είναι πολύ πιθανό να βγάλεις εγωκεντρισμό, σνομπισμό και αλαζονεία, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα. Επίσης …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss