Νέα σοκαριστικά στοιχεία, τουλάχιστον 174 νεκροί και 11 πολύ σοβαρά τραυματίες στην Ινδοησία

Ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Ινδονησία μετά τα σοκαριστικά επεισόδια στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Αρέμα και την Περσεμπάγια, με τα νέα στοιχεία να αναφέρουν ότι οι νεκροί ανέρχονται σε τουλάχιστον 174, ενώ άλλα 11 άτομα βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Δεν έχει τέλος η αιματηρή λίστα των σοκαριστικών επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στην Ινδονησία μετά το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αρέμα και την Περσεμπάγια.

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό πως έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι, ο αριθμός των θυμάτων αυξήθηκε σε 174, όπως ενημέρωσε ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Ανατολικής Ιάβας, Εμίλ Νταρντάκ.

Την ίδια στιγμή, 180 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, εκ των οποίων οι 11 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Το χρονικό των επεισοδίων

Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες της Ινδονησίας, μετά την ήττα της Αρέμα με 3-2, περίπου 3.000 οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Kanjuruhan Stadium και ενώ ο αγώνας είχε λήξει. Η αστυνομία προέβη σε βία, προκειμένου να αποτρέψει το πλήθος, ενώ στη συνέχεια οι αρχές έριξαν και δακρυγόνα.

Χιλιάδες ήταν οι οπαδοί που λιποθύμησαν, με τα σκηνικά που ακολούθησαν να είναι ανατριχιαστικά. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν, καθώς δύο αστυνομικά οχήματα παραδόθηκαν στις φλόγες.

Η λίγκα της Ινδονησίας ανακοίνωσε την αναστολή του πρωταθλήματος για μία εβδομάδα. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ακχμάντ Χαντιάν Λουκίτα, εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως θα διεξαχθεί έρευνα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό αυτό συμβάν.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss