Neck Pouch: Γιατί να φορέσεις μια τσάντα γύρω από τον λαιμό σου;

Ξέχασε τα τσαντάκια μέσης, το νέο trend είναι τα τσαντάκια λαιμού!

Όταν ο Jacquemus παρουσίασε πέρσι την απίστευτα χαριτωμένη τσάντα «Le Chiquito», δε θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι οι μικροσκοπικές τσάντες θα γινόντουσαν τόσο γρήγορα αυτό μεγάλο trend που είναι σήμερα. Όχι μόνο μας αρέσει να φοράμε αυτές τις μίνι τσάντες γύρω από τον λαιμό μας, αλλά είναι και πολύ λογικό να το κάνουμε με τον σύγχρονο τρόπο ζωής μας, όπου όλα γίνονται τόσο γρήγορα που μία πρακτική λύση σαν και αυτήν (της κρεμασμένης τσάντας γύρω από τον λαιμό) μοιάζει μονόδρομος.

Γιατί έγιναν τα τσαντάκια λαιμού τόσο δημοφιλή?

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που ξεκίνησε η πανδημία και τώρα πια η άνεση και η πρακτικότητα σε αυτά που φοράμε είναι πιο σημαντικά από ποτέ. Με το να δουλεύουμε από το σπίτι, σημαίνει πως δεν χρειαζόμαστε μεγάλες τσάντες για να μεταφέρουμε τον υπολογιστή μας. Και αφού δεν βγαίνουμε έξω πια απευθείας μετά από το γραφείο, πάλι οι oversized bags είναι περιττές. Δεν χρειάζεται να κουβαλάμε στην τσάντα μας oλόκληρο το μακιγιάζ μας και τα τακούνια μας για να αλλάξουμε στο αυτοκίνητο πριν πάμε να βρούμε την παρέα μας στο εστιατόριο ή στο bar. Στην πραγματικότητα δε χρειάζεται να κρατάμε καμία τσάντα απολύτως, αλλά αυτές οι neck pouches λειτουργούν περισσότερο σαν statement κόσμημα και λιγότερο σαν αποθηκευτικός χώρος.

Το καινούργιο τσαντάκι λαιμού είναι η τέλεια επιλογή για να περπατήσεις «hands-free», παίρνοντας μαζί σου μόνο τα απαραίτητα. Τα τσαντάκια λαιμού είναι τόσο μικρά κάποιες φορές που χωράνε μόνο μια πιστωτική κάρτα ή λίγα μετρητά. Αλλά, γιατί να χρειαστείς και οτιδήποτε άλλο;

Αυτό το trend έχει κάνει και τη ζωή πιο εύκολη μέσα στο σπίτι, ειδικά για τις γυναίκες που έχουν συνηθίσει να κάνουν πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Βάλε το κινητό σου μέσα στο τσαντάκι σου και δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να χάσεις χρόνο ψάχνοντας το. Επιπλέον, μόλις τελειώσει το lockdown, αυτά τα τσαντάκια θα είναι τα πιο πρακτικά για μια βραδιά έξω με την παρέα σου.

Πολυτελείς Οίκοι Μόδας όπως Jacquemus, Valentino, Gucci, Fendi, Prada και Moschino, έχουν δημιουργήσει τις δικές τους εκδοχές από τα μικροσκοπικά τσαντάκια λαιμού και εμείς ανυπομονούμε να τα φορέσουμε ακόμα και στην πιο economy εκδοχή τους… μέσα και έξω από το σπίτι.

Δες επίσης: Πλεκτό Φόρεμα: Θα το φορέσεις σίγουρα και εσύ τους επόμενους μήνες

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss