Νέες απειλές από Ερντογάν: Χάρη στο Αμπντουλχαμίντ Χαν τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά

Ο Τούρκος πρόεδρος μετά την επίσκεψη στην Ουκρανία επέστρεψε στις προκλήσεις 

Ούτε λεπτό δεν ξαποσταίνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος κατά την επιστροφή του από την Ουκρανία όπου προτάθηκε ως διαμεσολαβητής μεταξύ Κιέβου και Μόσχας, έστρεψε εκ νέου το βλέμμα του στην Ανατολική Μεσόγειο και το γεωτρύπανο Αμπντουλχαμίντ Χαν.
«Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα μοιραστούμε με το έθνος μας το νέο, μόλις λάβουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα με το πλοίο γεωτρήσεων Αμπντουλχαμίντ Χαν. Πάνω από όλα, ελπίζω τα πράγματα να είναι πολύ διαφορετικά, όταν θα ανακαλύψουμε το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Μανώλης Κωστίδης από την Κωνσταντινούπολη στον ΣΚΑΪ.

Αίσθηση προκαλεί παράλληλα, η αναφορά περί αποκατάστασης της σχέσης του με τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ, τον οποίο κατονόμαζε κάποτε δικτάτορα και τον καταπολεμούσε.

«Πρέπει να εξασφαλίσουμε περαιτέρω βήματα με τη Συρία. Κάνοντας αυτά τα βήματα, ελπίζω ότι θα σπάσουμε πολλά παιχνίδια, σε ολόκληρη την περιοχή, σε αυτήν την περιοχή του ισλαμικού κόσμου, με τους γείτονές μας», ήταν τα λόγια του Τούρκου Πρόεδρο


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss