Νέες φωτογραφίες του Galaxy Z Fold 4 δείχνουν μια σχεδόν αόρατη τσάκιση στην οθόνη

Τον περασμένο μήνα πήραμε μια πρώτη γεύση για το νέο Fold αλλά και το πως θα μοιάζει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 4 της Samsung όμως πλέον έχουμε και τις πρώτες (ανεπίσημες) φωτογραφίες της συσκευής η οποία θα ανακοινωθεί όπως όλα δείχνουν μέσα στο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το YouTube κανάλι TechTalkTV η συσκευή μοιάζει αρκετά στον προκάτοχό της ενώ μια σημαντική διαφοροποίηση υπάρχει όταν είναι ανοιχτή, με το “τσάκισμα” της αναδιπλούμενης οθόνης να είναι πρακτικά αόρατο. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί πλήρως από τις φωτογραφίες, και θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια που δεν θα αργήσουν να γίνουν. Κατά τα άλλα το νέο Flip θα ξεχωρίζει για τη διχρωμία του ενώ δεν θα λείπει και μια μικρή οπή στην πλήρη οθόνη, η οποία κρύβει τη selfie κάμερα.

 
Ένας άλλος τομέας που φαίνεται θα έχει διαφορά με την προηγούμενη γενιά είναι το κενό που δημιουργείται μόλις ο χρήστης διπλώσει την οθόνη προκειμένου να περιορίσει τις διαστάσεις της συσκευής, και το οποίο θα είναι μικρότερο ίσως εξαιτίας του νέου και πιο λεπτού μεντεσέ (hinge). Η ίδια πηγή αναφέρει ακόμα ότι η αυτονομία της συσκευής θα είναι μεγαλύτερη εξαιτίας της μπαταρίας των 3.700mAh, η οποία θα υποστηρίζει και γρήγορη φόρτιση στα 25W. 
Αν η Samsung συνεχίσει την παράδοση, τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Z Fold 4 θα γίνουν παράλληλα με αυτά του μεγαλύτερου Galaxy Z Fold 4 μέσα στον Αύγουστο όταν και θα διεξαχθεί το επόμενο Unpacked event.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss