Νέες κατηγορίες στον Kevin Spacey για σεξουαλικές επιθέσεις – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Eίχαμε πριν χρόνια τις αποκαλύψεις του ηθοποιού Antony Rapp και τις δηλώσεις του Kevin Spacey, παράλληλα υπήρξε η αποχώρηση του ηθοποιού από την σειρά House Of Cards με τον ηθοποιό να επιστρέφει στις ταινίες, παράλληλα όμως δέχεται και νέες καταγγελίες.

Συγκεκριμένη του ασκήθηκε ποινική δίωξη για σεξουαλικές επιθέσεις κατά τριών ανδρών. Η Βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε πως του απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις και θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και μια πρόσθετη κατηγορία ότι υποχρέωσε ένα άτομο σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του.
«Το CPS έχει εγκρίνει ποινικές κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, 62 ετών, για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών. Έχει κατηγορηθεί επίσης ότι ασέλγησε σε άτομο χωρίς τη συγκατάθεσή του. Οι κατηγορίες ακολουθούν την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία κατά την έρευνά της», ανέφερε η Rosemary Ainslie, επικεφαλής της Ειδικής Διεύθυνσης Εγκλήματος του CPS. Τα περιστατικά φέρεται να έλαβαν χώρα στο Λονδίνο μεταξύ του Μαρτίου 2005 και του Αυγούστου 2008, αλλά και στο Γκλουσεστερσάιρ τον Απρίλιο του 2013.
Οι ταινίες με τις οποίες επιστρέφει
Η ταινία Peter Five Eight, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τους Rebecca De Mornay, Jet Jandreau και Jake Weber σε σκηνοθεσία Michael Zaiko Hall. Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν δυναμικό κτηματομεσίτη σε μια μικρή ορεινή κοινότητα, ο οποίος αποκαλύπτεται ότι είναι ένας αλκοολικός με ένα σκοτεινό μυστικό. Ο Spacey θα υποδυθεί έναν «χαρισματικό» άγνωστο που εμφανίζεται με εντολή του αφεντικού του, κυρίου Λοκ. To πρώτο trailer κυκλοφόρησε και δείχνει πολύ κακό.
Παράλληλα το «1242 – Gateway to the West» είναι η δεύτερη ταινία που θα παίξει ο ηθοποιός και αφηγείται την ιστορία του εγγονού του Τζένγκις Χαν. Είναι συμπαραγωγή Ηνωμέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss