Νέες ωμές απειλές της Τουρκίας προς την Ελλάδα: «Μην την πατήσετε όπως οι Ουκρανοί»»

Δεν περνάει ημέρα που οι Τούρκοι να μην προβαίνουν σε ρεσιτάλ προκλήσεων, με τον αντιπρόεδρο του ΑΚΡ, Νουμάν Κουρτουλμούς, να παίρνει τη… σκυτάλη!

Τα τουρκικά… γαυγίσματα συνεχίζονται με την Άγκυρα να επιχειρεί για ακόμη μια φορά να φοβερίσει την Ελλάδα με «κούφιες» απειλές.
Αυτή τη φορά, σειρά είχε ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος ΑΚΡ, Νουμάν Κουρτουλμούς, ο οποίος δήλωσε πως η Ελλάδα θα πρέπει να προσέχει για να μην της συμβεί ό,τι και στην Ουκρανία.

«Όπως κάποιοι χάιδεψαν την πλάτη της Ουκρανίας και δημιούργησαν περιβάλλον σύγκρουσης με τη Ρωσία, τώρα, με τον ίδιο τρόπο, χαϊδεύουν την πλάτη της Ελλάδας», «λένε στην Ελλάδα ‘’Είσαι λιοντάρι, είσαι τίγρης’’», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Νουμάν Κουρτουλμούς, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.
Το ρεσιτάλ του Κουρτουλμούς συνεχίστηκε, δίνοντας μάλιστα και συμβουλές προς την Πατρίδα μας: «Η συμβουλή μας προς την Ελλάδα είναι η εξής: Μην ξεχνάτε αυτό το ιερό έθνος. Αυτό το ιερό έθνος δεν ανέχεται ποτέ την αδικία που του γίνεται και δεν θα επιτρέψει ποτέ να εγκλωβιστεί η Τουρκία. Υπό αυτή την έννοια, μην εμπλακείτε σε πράγματα που ξεπερνούν τα όρια σας βασιζόμενοι σε αυτόν ή τον άλλον. Δεν έχει δικαίωμα η Ελλάδα να παρενοχλεί την Τουρκία»..

O αντιπρόεδρος του ΑΚΡ, στη συνέχεια χαρακτήρισε την Ελλάδα… πληρεξούσιο τρίτων χωρών: «Παλαιότερα γινόταν μέσω πληρεξουσίων και τρομοκρατικών ο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss