Νέες υπηρεσίες της Ford στο “The Mall Athens” – FleetNews

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες στο ανανεωμένο κατάστημα της Ford στο “The Mall Athens” αλλά και δυνατότητα test drive του νέου Kuga PHEV.
H Ford Motor Ελλάς ενισχύει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στο κατάστημά της στο “The Mall Athens” προσφέροντας τώρα στους επισκέπτες νέες, καινοτόμες ψηφιακές εμπειρίες και υπηρεσίες, τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν test drive με το νέο Kuga Plug-In Hybrid, καθώς και τη μοναδική ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι από εξειδικευμένο προσωπικό για τα νέα μοντέλα της γκάμας Ford.
Πιο συγκεκριμένα, στο κατάστημα της Ford στο επίπεδο 3 του “The Mall Athens” στο Μαρούσι, οι επισκέπτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να αντλήσουν όλες τις πληροφορίες που επιθυμούν για τα μοντέλα της εταιρείας, αλλά και να δουν από κοντά το δυναμικό Fiesta, το δημοφιλές Puma, το πολυτάλαντο Focus, το παντοδύναμο Ranger Raptor, την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E καθώς και το Kuga Plug-In Hybrid, την κορυφαία πρόταση στην κατηγορία των επαναφορτιζόμενων υβριδικών SUV.

Ειδικά για το Kuga PHEV, η Ford Motor Ελλάς έχει προβλέψει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός εξατομικευμένου test drive του αυτοκινήτου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Έτσι όλοι όσοι το επιλέξουν, θα μπορέσουν να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι τα μοναδικά ατού και πλεονεκτήματα του προηγμένου plug-in υβριδικού συστήματος κίνησης του premium SUV της Ford, τη δυνατότητα αθόρυβης κίνησης του οχήματος με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά και την άνεση και πολυτέλεια που απλόχερα προσφέρει το προσεγμένο σε κάθε πτυχή εσωτερικό του.
Προγραμματισμός test drive μέσα από τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες Ford
Οι πελάτες έχουν τώρα δύο καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία προκειμένου να προγραμματίσουν γρήγορα και εύκολα το test drive του νέου Ford Kuga PHEV στο “The Mall Athens”.
Ο προγραμματισμός μπορεί τώρα να γίνει ηλεκτρονικά από την οθόνη ενός υπολογιστή, tablet ή smartphone, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ford στην Ελλάδα στη διεύθυνση https://www.ford.gr/request-a-test-drive?vehicleCode=00W. Το μόνο που απαιτείται από τον πελάτη είναι να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να γίνει η επικοινωνία προκειμένου να προγραμματιστεί το test drive.
Εναλλακτικά, ο προγραμματισμός της δοκιμαστικής οδήγησης του νέου Kuga PHEV στο “The Mall Athens” -αλλά και σε οποιοδήποτε έκθεση ενός Εμπόρου Ford- μπορεί να ολοκληρωθεί με εξίσου απλά βήματα μέσω του διαδικτύου κα της νέας ψηφιακής υπηρεσίας εικονικής επίσκεψης μέσω βιντεοκλήσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ford.gr/useful-inform …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss