Νέγκα: Τροχαίο για την παρουσιάστρια – «Έχασα την ψυχραιμία μου και την έβρισα»

Μια άτυχη στιγμή είχε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Αθηναΐς Νέγκα στην άσφαλτο το απόγευμα της Δευτέρας (14/3). Μάλιστα, μέσω Instagram εξήγησε τι συνέβη κατά τη διάρκεια του ατυχήματος και για ποιο λόγο έχασε τη ψυχραιμία της.

Φανερά εκνευρισμένη, η Αθηναΐς Νέγκα εξήγησε πως άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο δικό της και της χτύπησε ελαφρά τον προφυλακτήρα, και αν και η ίδια βγήκε έξω και της είπε ευγενικά να κάνουν φιλική δήλωση, εκείνη κλείστηκε στο αυτοκίνητό της και αρνήθηκε οποιαδήποτε κουβέντα.

Η Αθηναΐς Νέγκα είπε στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Πριν από λίγο, εκεί που οδηγούσα, μια κυρία με πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό μου ήρθε και έπεσε πίσω μου, στον πίσω προφυλακτήρα. Βγήκε έξω, της είπα να μου δώσει πολύ γλυκά και ψύχραιμα τα στοιχεία της και δε μου τα έδινε. Προτίμησε μεγάλη γυναίκα να βγει έξω και να ξύνει με το νύχι της τον προφυλακτήρα και να λέει “να, να δεν είναι χτύπημα, είναι βρωμιά”».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήθελα να σας ρωτήσω αν σας έχει τύχει τέτοιο πράγμα. Να τρακάρετε με κάποιον, να φταίει, να βγει έξω και να μη σας δίνει τα στοιχεία του. Δε θα καλούσα ποτέ το 100, δε θα απασχολούσα το 100 με κάτι τόσο απλό. Σηκώθηκα και έφυγα, δυστυχώς την έβρισα γιατί έχασα την ψυχραιμία μου».

Στη λεζάντα που συνόδευε τη δημοσίευση της η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε: «Είναι δυνατόν το 2022 να υπάρχουν τέτοια γαϊδούρια που δεν ξέρουν πως οι ασφάλειες υπάρχουν για να μην ασχολούνται οι οδηγοί; Να λέμε είμαστε καλά ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε κάνεις και να συνεχίζουμε τη μέρα μας; Ποιος ο λόγος να μην δώσεις αμέσως τα στοιχεία σου κ να φύγεις κυρία; κράτησα πινακίδα και πήρα την ασφάλεια μου. Θα έρθουν αύριο να εκτιμήσουν τη ζημιά. Η “κυρία” όταν είδε πως επέμενα κλείστηκε στην Mercedes της και δεν κατέβαζε παράθυρο .περίμενε με τα μουτράκια να εξαφανίσει το τρακάρισμα; Τόση ηλιθιότητα; Λυπάμαι που έχασα την ψυχραιμία μου κ την έβρισα αλλά σοκαρίστηκα από την τόσο βλακώδη συμπεριφορά».

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss