Negroni Week: Πού θα απολαύσεις αυτόν τον μήνα το «Νο1» cocktail στον κόσμο

Αν μπορούσαμε να ανακηρύξουμε μία στιγμή ως το απόλυτο highlight της καθημερινότητας, αυτή θα ήταν η απογευματινή «ιεροτελεστία»: Η ώρα που τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας στα αγαπημένα μας urban στέκια. Είναι μία μικρή νίκη, έπειτα από ένα απαιτητικό οκτάωρο στο γραφείο. Ειδικότερα την παρούσα περίοδο που η μάχη να αφήσουμε πίσω τις αναμνήσεις των διακοπών και να επανέλθουμε στη ρουτίνα της «πραγματικής ζωής» βρίσκεται σε εξέλιξη, τα φιλόξενα μπαρ της πόλης είναι τα μέρη που επισκεπτόμαστε τακτικά, για να δίνουμε παράταση στο καλοκαίρι.
Οι after work βόλτες είναι η συνήθεια που δεν αποχωριζόμαστε χειμώνα-καλοκαίρι, μία αφορμή για να χαλαρώσουμε, να συζητήσουμε με τους κολλητούς μας, να κλείσουμε τη μέρα απολαυστικά με τη γεύση του αγαπημένου μας Classic Negroni. Ωστόσο, πόσο πιο απολαυστικές θα ήταν αυτές οι βόλτες, η καθιερωμένη συνάντηση μετά το γραφείο, η στιγμή που κάνουμε μία πρόποση σηκώνοντας τα ποτήρια μας ψηλά, αν εξυπηρετούσαν έναν πιο σπουδαίο σκοπό;
Για να μάθουμε την απάντηση, αρκεί να αναζητήσουμε τα στέκια που συμμετέχουν στην παγκόσμια γιορτή Negroni Week, η οποία δημιουργήθηκε από το Campari και το Imbibe magazine και συμπληρώνει φέτος δέκα απολαυστικά και δημιουργικά χρόνια, ενώ γιορτάζει τη μεγάλη πρωτιά του Negroni ως το «Νο1» cocktail στον κόσμο.
Παραγγέλνοντας Negroni ή κάποιο ξεχωριστό twisted Negroni cocktail από τα χέρια ενός έμπειρου bartender τις επόμενες ημέρες, λοιπόν, θα συμμετέχουμε σε ένα σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο, θα κερδίσουμε συλλεκτικά δώρα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά international guests όπως μεταξύ άλλων ο Giorgio Bargiani (Global Brand Ambassador του 1757 CinZano Vermouth di Torino και director of mixology στο «Νο1» bar του κόσμου, το «The Connaught Bar» στο Λονδίνο) και θα βιώσουμε μία μοναδική εμπειρία, συντροφιά με το καλύτερο cocktail στον κόσμο. Συνέχισε απλώς να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα.
Απολαμβάνουμε το iconic aperitivo και συμμετέχουμε σε έναν σπουδαίο σκοπό
Αν μέχρι σήμερα έ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss