Νέλλη Γκίνη: Άρχισαν οι καβγάδες, οι γκρίνιες και κάπως έτσι διαλύθηκαν όλα

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε η Νέλλη Γκίνη, η οποία μίλησε για την μοναξιά, τους δύο γάμους που έκανε, τονίζοντας πως δεν σκέφτηκε ποτέ το… τρίτο στεφάνι.

  • Η μοναξιά σας φοβίζει;

Καθόλου δεν με φοβίζει η μοναξιά. Είμαι μοναχικός άνθρωπος, κακά τα ψέματα. Έχω μάθει στη μοναξιά μου και μου αρέσει. Είμαι εδώ και πάρα πολλά χρόνια μόνη μου, δεν έχω κάποιον σύντροφο. Δεν έτυχε να έρθει στη ζωή μου ένας άνθρωπος που να μπορεί να υπομείνει το ωράριό μου, την απουσία μου. Δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να με συγκινήσει και να το προσπαθήσω.

Τα τελευταία χρόνια το έχω σκεφτεί αρκετές φορές ότι θα ήταν όμορφα να είχα έναν σύντροφο να περνάμε ωραίες στιγμές, τώρα που έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Όλες αυτές τις μικροχαρές της ζωής που είναι τόσο σημαντικές, ωστόσο δεν μου έτυχε. Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ και ποτέ μην λες για πάντα. Δεν υπάρχουν για εμένα προσωπικά αυτές οι λέξεις.

  • Υπήρξατε παντρεμένη δυο φορές για σύντομα χρονικά διαστήματα. Το τρίτο στεφάνι το σκεφτήκατε ποτέ;

Ούτε κατά διάνοια δεν σκέφτηκα το τρίτο στεφάνι. Ήταν δυο προσπάθειες στις οποίες δεν μπόρεσα σε καμία περίπτωση να προσαρμοστώ. Στην πρώτη ήταν έρωτας μεγάλος σε πολύ νεαρή ηλικία αλλά ο πρώην άντρας μου ήθελε με τον τρόπο του να με πείσει να αφήσω το θέατρο και δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό, οπότε άρχισαν οι καβγάδες, οι γκρίνιες και κάπως έτσι διαλύθηκαν όλα. Ο δεύτερος γάμος ήταν μια στιγμή παρόρμησης. Χωρίς να ρίχνω καμία ευθύνη στον άλλον άνθρωπο, καθώς θέλω να είμαι τίμια, ήταν όλο λάθος γι’ αυτό και κράτησε τόσο λίγο.

  • Έχετε ζήσει τον απόλυτο έρωτα;

Βέβαια έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Έχω ερωτευτεί στη ζωή μου τρεις φορές, πάρα πολύ. Έχω αγαπήσει, με έχουν αγαπήσει, έχω προδώσει και με έχουν προδώσει. Τα έχω ζήσει όλα. Είναι αυτό που σου είπα ότι για εμένα δεν υπάρχει το για πάντα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss