Νέο λογότυπο για τον Chromium-based browser της Microsoft, Edge

Τώρα που η νέα έκδοση του browser της Microsoft χρησιμοποιεί Chromium-based μηχανή, η Microsoft έκρινε ότι χρειαζόταν και ένα νέο λογότυπο, που να σηματοδοτεί μία νέα αρχή.

Το νέο λογότυπο ανακαλύφθηκε στις τελευταίες εκδόσεις Canary του Edge και μοιάζει με ένα κύμα (μέσω ενός παιχνιδιου «easter egg hunting»), ακολουθώντας τις βασικές αρχές του σχεδιασμού Fluent Design που γνωρίσαμε με τα νέα εικονίδια των εφαρμογών της σουίτας Office.

Αν βεβαίως κοιτάξετε πιο προσεκτικά, μοιάζει και με το γράμμα «e», αλλά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με το λογότυπο του Internet Explorer καθώς δείχνει αρκετά πιο μοντέρνο (το πιθανότερο είναι και η Microsoft να μην επιθυμεί τον συσχετισμό μεταξύ των δύο browsers).

O βασισμένος στην μηχανή rendering Chromium νέος browser της Microsoft είναι διαθέσιμος σε δοκιμαστική έκδοση από τον Αύγουστο, ωστόσο δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί πότε θα διατεθεί η τελική του έκδοση. To συνέδριο Ignite πάντως που ξεκινάει στις 4 Νοεμβρίου αποτελεί μία καλή ευκαιρία για την επίσημη διάθεση του νέου browser της Microsoft.

Πηγ

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss