Νέο Pixelbook Go από την Google με Core i7 και οθόνη 4K

Εκτός από τη σειρά Pixel 4 και τα Pixel Buds, η Google στην φετινή εκδήλωση «Made by Google» ανακοίνωσε και το Pixelbook Go.

To Pixelbook Go είναι το πλέον σύγχρονο Chromebook της εταιρείας και έρχεται με οθόνη 13,3 ιντσών ανάλυσης Full HD ή 4K, αν και σε αναλογία πλευρών 16:9 και όχι στον «ψηλότερο» 3:2 aspect ratio που συνήθιζε να χρησιμοποιεί. Πρόκειται για ένα αρκετά κομψό Chromebook με πάχος μόλις 13 χιλιοστών και βάρος που δεν ξεπερνάει το 1 κιλό. Το πλαίσιο του είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου, που είναι αρκετά ανθεκτικό στις καταπονήσεις και αρκετά ελαφρύ.

Η βασική έκδοση του Pixelbook Go έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Intel Core m3 με 8GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο ωστόσο υπάρχουν και επιλογές με 8ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core i5 και i7 Y-series καθώς και με μνήμη έως και 16GB και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Το Pixelbook Go διαθέτει δύο USB-C υποδοχές καθώς και μία υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Στο πάνω bezel της οθόνης υπάρχει μία webcam στα 2MP που χρησιμεύει και για την λειτουργία ξεκλειδώματος με ανίχνευση προσώπου. Σύμφωνα με την Google η μπαταρία του επαρκεί για 12 ώρες χρήσης (με την οθόνη Full HD) και χάρη στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης επαρκούν 20 λεπτά φόρτισης για 2 ώρες χρήσης περίπου.

Το νέο Pixelbook Go είναι διαθέσιμο σε Just Black και Not Pink και η τιμή του ξεκινάει από τα $649 για την βασική έκδοση (Core m3, 8GB RAM, 64GB storage) και φτάνει τα $1399 για την κορυφαία έκδοση (Core i7, 16GB RAM, 256GB storage).

Πηγ

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss