Νέο πρωτοποριακό ηλεκτρικό SUV Aehra – FleetNews

Η Aehra, η νέα παγκόσμια μάρκα ultra premium ηλεκτρικών αυτοκινήτων, παρουσίασε την εξωτερική σχεδίαση του πρώτου της μοντέλου SUV.
Η ιταλική startup Aehra ετοιμάζει ηλεκτρικό crossover με αυτονομία 800 χλμ. Η Aehra σκοπεύει να κατασκευάσει το αυτοκίνητο στην Ιταλία ή κοντά σε αυτήν γιατί θα χρησιμοποιεί υψηλό ποσοστό συνθετικών υλικών, ειδικότητα των ιταλών κατασκευαστών.
 Το ριζικά διαφορετικό SUV φέρνει την επανάσταση στον σχεδιασμό αυτοκινήτων και παρουσιάστηκε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης στο Μιλάνο, όπου εδρεύει η εταιρεία. Με τον μοναδικό δυναμικό σχεδιασμό που του επιτρέπει το υπερσύγχρονο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης, το Aehra SUV αποτελεί φουτουριστικό όραμα κομψότητας, όπως αναφέρεται σε σχτική ανακοίνωση της εταιρείας.
Με μακρύ μεταξόνιο τριών μέτρων, ιδιαίτερα χαμηλό εμπρόσθιο τμήμα και εξαιρετικά βραχείες εμπρόσθιες και οπίσθιες προεξοχές, το Aehra SUV διαθέτει σχεδίαση εντελώς διαφορετική από οποιοδήποτε άλλο όχημα στην αγορά. Οι εντυπωσιακοί, στενοί επιμήκεις προβολείς LED τονίζουν τις εξωτερικές άκρες των κάτω αεραγωγών δημιουργώντας μοναδική οπτική και εντυπωσιάζουν ακόμα περισσότερο τις βραδινές ώρες.
Κάθε λεπτομέρεια του SUV εκφράζει την αποφασιστικότητα της Ahera να αψηφήσει τις σύγχρονες συνθήκες της μαζικής αγοράς αυτοκινήτου, διατηρώντας παράλληλα τις αξίες της κλασικής ιταλικής σχεδίασης. Αυτό είναι άμεσα εμφανές σε λεπτομέρειες όπως οι γυάλινες επιφάνειες, που ρέουν από το εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου στην οροφή και καταλήγουν στο πίσω μέρος της πόρτας χώρου αποσκευών. Φαίνεται επίσης στις εκπληκτικές ελυτροειδείς πόρτες, οι οποίες ανοίγουν προς τον ουρανό και παρέχουν βέλτιστη ευκολία εισόδου και εξόδου στην εξαιρετικά ευρύχωρη καμπίνα τεσσάρων εύσωμων επιβατών, με απόλυτη άνεση.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss