Νέο Σωματείο Ιστορικών Αυτοκινήτων

To αποτέλεσμα μίας πρωτοβουλίας όσων οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για τα κλασικά οχήματά τους

Πριν λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα την 1η Οκτωβρίου 2019, ιδρύθηκε ένα νέο Σωματείο στον χώρο των Ιστορικών Οχημάτων. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία από μια μικρή ομάδα πραγματικών φίλων των Ι.Ο. οι οποίοι οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον των κλασικών οχημάτων τους που, ως σπάνια και καλοσυντηρημένα μοντέλα, αποτελούν αξιόλογα δείγματα πολιτιστικής κληρονομιάς.

Κύριος σκοπός του Σωματείου Ιδιοκτητών Ιστορικών Οχημάτων Ελλάδας (με διακριτικό τίτλο ΣΙΣΟΕ), είναι, διατηρώντας την ανεξαρτησία του από τοπικές ομοσπονδίες και λέσχες, αφενός να προασπίζει τα συμφέροντα των ιδιοκτητών Ι.Ο., παρεμβαίνοντας συμβουλευτικά προς τις Αρχές, Λέσχες, Ομοσπονδίες κ.ά., διατυπώνοντας τις συλλογικές απόψεις των Μελών και αφετέρου να προάγει την ανάδειξη και προβολή των Ι.Ο. ως αντικειμένων πολιτιστικής και βιομηχανικής κληρονομιάς.

Στην Ιδρυτική Συνέλευση του ΣΙΣΟΕ συζητήθηκαν οι στόχοι, η ονομασία και άλλα διαδικαστικά θέματα, ενώ την Ιδρυτική Πράξη υπέγραψαν ήδη περί τα 40 Μέλη. Την προσωρινή διοικούσα επιτροπή απαρτίζουν οι: Βύρων Εμμ. Ρηγινός Πρόεδρος, Ανδρέας Καροτσιέρης Αντιπρόεδρος, Λεωνίδας Μπαλτατζής Ταμίας, Μιχάλης Λυκάκης Γενικός Γραμματέας, Κωνσταντίνος Κατσίγιαννης Μέλος & Νομικός Σύμβουλος, Βασίλης Ποριτσάνο Μέλος & Δημόσιες Σχέσεις και ο Βασίλης Χαρίτος Μέλος & Υπεύθυνος Τύπου.

Ο Αλέκος Βαζαίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Ειδικού Συμβούλου του Σωματείου.

Κατά την πρώτη του Συνεδρίαση στις 8/10/19, το Δ.Σ. ανέθεσε τους ρόλους των μελών του, ενώ συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών για το Καταστατικό και την άμεση υποβολή των εγγράφων για την έγκριση στο Ειρηνοδικείο.

Σύντομα θα προσδιοριστούν οι προτεραιότητες του ΣΙΣΟΕ, εν όψη των καθημερινών εξελίξεων στο χώρο των Ιστορικών Οχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο δημοσιότητας Βασίλη Χαρίτο ( κινητό τηλ. 6978 332160) ή/και με τον Πρόεδρο Βύρωνα Ρηγινό (κινητό τηλ. 6945 930303).

Τα πλήρη στοιχεία του ΣΙΣΟΕ είναι:

– Διεύθυνση: Ιωλκού 4Β, 132 34 Νέα Ιωνία, Αττική

– Τηλέφωνα +30 210 277 7317 | +30 6945 930303

www.facebook.com/sisoe.org/

https://sisoe.org/

Νίκος Τσάδαρης

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss