Νέος επίσημος χορηγός για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον νέο επίσημο χορηγό της, με τη FlexCar να γίνεται ένας νέος ισχυρός συμπαίκτης για τους ερυθρόλευκους.

Από συνεργάτης… επίσημος χορηγός! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως η FlexCar αποτελεί πλέον τον νέο επίσημο χορηγό της, ακόμη έναν πολύ ισχυρό συμπαίκτη για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινά σε μερικές ημέρες.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η… ευέλικτη συνεργασία μας με την FlexCar δεν επεκτείνεται απλά, εξελίσσεται και από συνεργάτης γίνεται Επίσημος Χορηγός μας!

Η σεζόν 2022/23 θα είναι μια ακόμη χρονιά με σημαντικές προκλήσεις για την ομάδα μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στη διάρκεια της οποίας το καινοτόμο brand ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων θα είναι σύμμαχος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στηρίζοντας τις προσπάθειες της διοίκησης, των παικτών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, εντός και εκτός γηπέδου.

Η αναβάθμιση της συνεργασίας με την FlexCar σηματοδοτεί ταυτόχρονα την έναρξη μιας κοινής προσπάθειας με επίκεντρο το μπάσκετ, το σεβασμό στο άθλημα και την κοινωνική προσφορά.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε και πάμε σε άλλο επίπεδο τη συνεργασία μας με τη FlexCar!“, τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης.

Πρόκειται για μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες ευέλικτου leasing οχημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με υπερσύγχρονες μεθόδους λειτουργίας, νεανικό και ικανότατο management team και τεράστια προοπτική ανάπτυξης. Είμαστε σίγουροι ότι η ένταξη της FlexCar στην ομάδα των Χορηγών του Ολυμπιακού, θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας για τα επόμενα έτη και θα την αναδείξει πρωταθλήτρια στους τομείς δράσης της!“.

Από την πλευρά του, ο Συνιδρυτής και Πρόεδρος του FlexGroup, Γιώργος Μπιζάς, δήλωσε: “Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα πιο ιστορικά club της Ευρώπης, με πλούσια παρακαταθήκη και στο Ελληνικό μπάσκετ και μας ενώνουν πολλά περισσότερα από την περσινή εξαιρετική μας συνεργασία. Οι αξίες που υπερβαίνουν το παρκέ και βάζουν σε προτεραιότητα το ήθος, την ακεραιότητα και την προσφορά στην κοινωνία, όπως επίσης, η αγάπη για το παιχνίδι, είναι ιδανικά με τα οποία ταυτιζόμαστε κι εμείς ως εταιρεία. Στηρίζουμε με υπερηφάνεια την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη φετινή σεζόν, με την προσδοκία η χορηγία μας να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη και να συνεχίσει να μετατρέπει το όραμα σε πράξεις”.

Ποια είναι η FlexCar Α.Ε.

Η FlexCar ιδρύθηκε το 2018 και είναι ένα καινοτόμο brand που δραστηριοποιείται στη μίσθωση οχημάτων, προσφέροντας λύσεις ευέλικτου leasing με το μοντέλο Car-as-a-Service.

Η FlexCar απλοποιεί τη διαδικασία απόκτησης και χρήσης ενός αυτοκινήτου, συνδυάζοντας τα οφέλη του παραδοσιακού leasing με την απόλυτη ευελιξία, προσφέροντας σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αποκτήσουν το όχημα που επιθυμούν, με ανοικτό συμβόλαιο, χωρίς προκαταβολή, γραφειοκρατία και κρυφές χρεώσεις.

Οι πελάτες της FlexCar απολαμβάνουν μια απλή, εύκολα προσβάσιμη και all-inclusive υπηρεσία, πληρώνοντας μόνο ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, το οποίο καλύπτει τα πάντα εκτός από το καύσιμο, δηλαδή τα τέλη κυκλοφορίας, μικτή ασφάλεια και τα κόστη συντήρησης και επισκευής του οχήματος.

Η πρόταση της FlexCar αποτελεί τον πιο απολαυστικό τρόπο να αποκτήσει κάποιος το αυτοκίνητο που επιθυμεί, για όσο καιρό θέλει, έχοντας δυνατότητα να το επιστρέψει, να το αλλάξει ή να το εξαγοράσει, ανά πάσα στιγμή στη διάρκεια του μισθώματος.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 150 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται ήδη στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ιταλία, ενώ αναμένεται να επεκταθεί σε ακόμη δύο διεθνείς αγορές μέχρι το 2023. Η εταιρεία έχει τη στήριξη έγκριτων εγχώριων και διεθνών θεσμικών επενδυτών, όπως οι Fasanara Capital, VentureFriends, Seaya Ventures, Uni.Fund, Frontline Ventures κ.α, που ενισχύουν τις προοπτικές επέκτασης και παγκόσμιας επιτυχίας του εγχειρήματος της.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss