Nest Mini και Nest WiFi για το έξυπνο σπίτι από την Google

Δύο ακόμη συσκευές που ανακοίνωσε η Google στην εκδήλωση «Made by Google», πέρα από την σειρά smartphones, Pixel 4, τα ασύρματα ακουστικά Pixel Buds και το Pixelbook Go με ChromeOS είναι το έξυπνο ηχείο Nest Mini και τo router Nest WiFi.

Το έξυπνο ηχείο Nest Mini που φυσικά «ενσωματώνει» τον Google Assistant, αποτελεί τον διάδοχο του Google Home Mini και έρχεται με παρόμοιες διαστάσεις αλλά με μεγαλύτερο και υψηλότερης ποιότητας ηχείο, με το τελευταίο να προσφέρει πιο «γεμάτο ήχο» και να διαθέτει δύο φορές ισχυρότερο μπάσο.

Το Nest Mini επιπλέον διαθέτει τρία μικρόφωνα αντί για δύο που διέθετε το Home Mini και χάρη στον ταχύτερο επεξεργαστή που ενσωματώνει τα αιτήματα στον Google Assistant επεξεργάζονται ταχύτερα. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία υπερήχων, το Nest Mini κάνει τις διάφορες φωνές να ακούγονται καλύτερα όταν στο περιβάλλον υπάρχει θόρυβος αλλά και ενεργοποιεί τα χειριστήρια για την ένταση του ήχου μόλις ο χρήστης πλησιάσει στο ηχείο.  

Το κόστος του Nest Mini είναι $49 και θα κυκλοφορήσει σε Charcoal, Chalk, Coral και Sky στις 22 Οκτωβρίου.

Το Nest WiFi είναι ένα mesh router και ένα έξυπνο ηχείο σε μία συσκευή. Η συσκευή με Google Assistant integration μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έξυπνο ηχείο –σαν το Nest Mini για παράδειγμα- αλλά και να συνδεθεί απευθείας στο modem/ router για να επεκτείνει την εμβέλεια WiFi (extender). Η Google υποστηρίζει ότι με μία μόνο μονάδα Nest WiFi ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει 25% καλύτερη κάλυψη.

Μαζί με τα Nest WiFi points, η νέα συσκευή της Google μπορεί να επεκτείνει πολύ περισσότερο την εμβέλεια του WiFi.   Ένα Nest WiFi στοιχίζει $169 ωστόσο σε «πακέτο» με ένα Nest WiFi point η τιμή αυξάνεται στα $269. Η Google προσφέρει με τιμή $349 επίσης ένα Nest WiFi μαζί με τρία Nest WiFi point extenders. Η διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου.

Πηγ

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss