Netflix: Εγκαινιάζει τα πρώτα παιχνίδια για smartphones

Και ναι, τα πρώτα συνδρομητικά βιντεοπαιχνίδια του Netflix μέσω «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων (smartphones) είναι γεγονός.

Κίνηση «ματ» για το Netflix;

Ειδικότερα, η διάσημη πλατφόρμα Netflix, με αυτή της την κίνηση στοχεύει στο να διεισδύσει σε μία νέα αγορά και να διευρύνει έτσι τη βάση των συνδρομητών του.

Μάλιστα, η εταιρεία άρχισε ήδη την κυκλοφορία μίας αναβάθμισης της εφαρμογής της για κινητά Android, η οποία θα δείχνει ποια games είναι διαθέσιμα για download από τους χρήστες.

Για αρχή, σύμφωνα με το BBC, θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του Netflix, τα εξής mobile games:

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Card Blast, Teeter Up
  • Shooting Hoops

Χωρίς διαφημίσεις και αγορές μέσα στην εφαρμογή

Να σημειωθεί, πως τα πρώτα δύο παιχνίδια σχετίζονται με τη δημοφιλή ομώνυμη σειρά του Netflix, «Stranger Things». Επιπλέον, περισσότερα παιχνίδια θα ακολουθήσουν στη συνέχεια, με το Netflix να υπόσχεται ότι δεν θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις ούτε αγορές μέσα στην εφαρμογή, όπως συμβαίνει συχνά σε άλλα.

Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι «αυτή είναι η αρχή ενός μακριού ταξιδιού» και θα κάνει τη διαφορά προσφέροντας «αποκλειστικά παιχνίδια κινητής χωρίς διαφημίσεις ή αγορές μέσα στην εφαρμογή, τα οποία θα περιλαμβάνονται στη συνδρομή του Netflix».

Για την ώρα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα παιχνίδια αφορούν μόνο κινητά και τάμπλετ με Android, αλλά τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν και παιχνίδια για συσκευές iOS της Apple.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss