Το Netflix “ρίχνει” στήν αγορά… $8 δισεκατομμύρια (!) το 2018

Το ποσό των οκτώ δισεκατομμυρίων δολαρίων για το πρόγραμμα του 2018 σχεδιάζει να δαπανήσει η ιντερνετική πλατφόρμα Netflix, αυξάνοντας κατά ένα τρίτο τις δαπάνες της σε σχέση με το 2017, σύμφωνα με ξένες πηγές.

Η εταιρεία, μάλιστα σχεδιάζει να ρίξει τα χρήματα σε μια σειρά 80 πρωτότυπων ταινιών, με στόχο να διεισδύσει σε όλο τον κόσμο, κάτι που είναι σημαντικό για την ανάπτυξή της, ξεπερνώντας έτσι τα τρία μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ μαζί –Disney, Warner Bros και Universal Studios, όπως δήλωσε ο ελληνικής καταγωγής επικεφαλής περιεχομένου δικτύου, Τεντ Σαράντος.

Στόχος, φυσικά, του Netflix είναι να μπορεί να δίνει στο κοινό του πρωτότυπο περιεχόμενο καθαρά δικής του παραγωγής σε ενα ποσοστό της τάξης του 50%. Μια κίνηση απόλυτα λογική, ειδικά μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Disney ότι θα αποσύρει μέχρι το 2019 το υλικό της , απο την υπηρεσία, με σκοπό να δημιουργήσει τη δική της online πλατφόρμα.

Με παραγωγές, που άλλαξαν άρδην το τηλεοπτικό τοπίο, όπως τα House of Cards, Orange Is The New Black και το πολύ πρόσφατο Stanger Things, που έχει σχεδόν όλο τον πλανήτη, στα πόδια του να περιμένει τη δεύτερη σεζόν του και μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως Will Smith, Brad Pitt και πολλοί άλλοι να υποκύπτουν στήν “γοητεία” του, μήπως έχουν δίκιο οι “συντηρητικοί” του χώρου, να διαμαρτύρονται οτι ολο αυτό το “γαιτανάκι” δισεκατομμυρίων θα έχει ως αποτέλεσμα την θυσία της συνολικής ποιότητας των έργων που φθάνουν μέχρι τους σινεφίλ; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss