Netflix: Το τζάμπα… πέθανε!

Σε επιστολή της προς τους επενδυτές με ημερομηνία 18 Απριλίου, η γνωστή υπηρεσία streaming, Netflix, ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να προσφέρει συνδρομητικό διαμοιρασμό κωδικών πρόσβασης στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος του δεύτερου τριμήνου του τρέχοντος έτους.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία δηλώνει ότι έχει πλέον περισσότερους συνδρομητές που πληρώνουν στον Καναδά απ’ ό,τι πριν αρχίσει να προσφέρει pay-per-view κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης.

Βέβαια, αναμένεται μείωση της βάσης των συνδρομητών μόλις τεθούν σε ισχύ τα μέτρα στις ΗΠΑ, αλλά μακροπρόθεσμα, η εταιρεία ελπίζει σε αύξηση των εσόδων, επειδή όλο και περισσότεροι χρήστες που μοιράστηκαν τους λογαριασμούς τους είτε θα δημιουργήσουν τους δικούς τους λογαριασμούς είτε θα προσθέσουν νέα μέλη πληρώνοντας συνδρομή.

Με την ενεργή κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης, οι λογαριασμοί που θα προστίθενται στον κύριο λογαριασμό Netflix θα έχουν το δικό τους προφίλ, τις δικές τους συστάσεις περιεχομένου, το δικό τους αναγνωριστικό σύνδεσης και τον δικό τους κωδικό πρόσβασης. Δεν θα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους από δύο λογαριασμούς σε έναν κύριο λογαριασμό.

Όσοι χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό θα μπορούν να μεταφέρουν το προφίλ τους σε έναν νέο λογαριασμό συνδρομητικής τηλεόρασης, αν δεν θέλουν να μοιράζονται έναν λογαριασμό. Οι συστάσεις, το ιστορικό προβολής, τα αποθηκευμένα παιχνίδια κ.λπ. θα μεταφερθούν αυτόματα στο νέο τους λογαριασμό.

Ταυτόχρονα, θα αρχίσουν να ισχύουν και άλλοι περιορισμοί. Συγκεκριμένα, οι χρήστες θα πρέπει να ορίσουν μια κύρια τοποθεσία. Και θα πρέπει να συνδεθούν στο λογαριασμό τους από αυτή την τοποθεσία, διαφορετικά θα τους ζητηθεί να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους με πρόσθετα βήματα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss