New hair! Η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια τέλεια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Νέο hair look για την ηθοποιό!

Τη Βάσω Λασκαράκη τη γνωρίσαμε ως ξανθιά στον ρόλο της Λουκίας, στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Πολυκατοικία», πριν περίπου δώδεκα χρόνια. Το 2011 μάς εκπλήσσει αλλάζοντας ριζικά το χρώμα των μαλλιών της και υιοθετώντας ένα γλυκό καστανό. Όπως είχε πει και η ίδια τότε, το έκανε για χάρη ενός ρόλου, αλλά της άρεσε κιόλας, μιας και ήταν κοντά στο φυσικό της χρώμα.

Από τότε, λοιπόν, μέχρι και σήμερα η Βάσω δεν έχει τολμήσει ακραίες αλλαγές ούτε στο κούρεμα, ούτε στο χρώμα των μαλλιών της. Έχει βρει το hair look που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και το στυλ της και μένει πιστή σε αυτό.

Πού και πού, βέβαια, επισκέπτεται την κομμώτριά της και κάνουν μικρές ανανεωτικές κινήσεις για να φρεσκάρουν την εικόνα της. Αυτό έγινε και πριν λίγες μέρες. Η Βάσω Λασκαράκη επισκέφθηκε το κομμωτήριο και έκανε μια ανανέωση στο χρώμα μαλλιών της.

Για την ακρίβεια, άνοιξε το χρώμα της και το έκανε σκούρο ξανθό, διατηρώντας όμως τις ρίζες σε καστανή απόχρωση. Η αλήθεια είναι πως η αλλαγή της είναι πάρα πολύ ωραία και εντυπωσιακή, ενώ κολακεύει πολύ και την επιδερμίδα της. Πάτα τώρα το play για να δεις καλά το νέο hair look της Βάσως Λασκαράκη. Στην παρακάτω gallery θα βρεις φωτογραφίες της με το χρώμα μαλλιών που είχε μέχρι πριν λίγες μέρες για να κάνεις τη σύγκριση. Εσένα ποιο σου αρέσει περισσότερο;

Διάβασε ακόμα: Το 2021 πρέπει να φοράς oversized αξεσουάρ στα μαλλιά σου…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss