Νext Top Model: Ο καβγάς της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την Άννα Αμανατίδου

Η Άννα Αμανατίδου είναι μία πολύ σέξι γυναίκα, την οποία ακολουθούν πάνω από 57.000 followers στο Instagram. Το όνειρό της είναι να γίνει μοντέλο κι έξω απ’ αυτό. Οπότε πήγε στο Next Top Model. Η απόφασή της στάθηκε αφορμή για την πρώτη σοβαρή λογομαχία ανάμεσα στο Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μιλάμε για καβγαδάκι κανονικό. Η Βίκυ Καγιά ήταν κάθετη, η Άννα δεν μπορεί να γίνει μοντέλο πασαρέλας. «Εγώ βρίσκω πάρα πολύ βαρύ το σώμα σου, έχεις πολύ στρογγυλή περιφέρεια που είναι πολύ δύσκολο να χαθεί. Έχεις ένα πολύ juicy σώμα για άλλα πράγματα, είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα, αλλά δεν μπορείς να γίνεις ένα πολύ ωραίο μοντέλο» είπε ανάμεσα σε άλλα η Βίκυ Καγιά. Παραδόξως ο Δημήτρης Σκουλός δεν ήταν εντελώς αρνητικός. «Φωτογραφικά για μόδα δεν κάνεις από άποψη σώματος. Για μια επίδειξη μόδας δε θα σε έπαιρνα» ήταν το σχόλιό του, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Τι κι αν ο φωτογράφος συμπλήρωσε πως μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στο Instagram και να βγάλει ένα σκασμό λεφτά, εκείνη είχε ήδη πληγωθεί από τα λόγια της Καγιά. Ομοίως, ευκαιρία της έδωσε και ο Άγγελος Μπράτης. Μετά το «όχι» της Βίκυς Καγιά, ήταν η σειρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία αφού την πήρε αγκαλιά, γύρισε στη θέση της και της είπε τα εξής: «Fashion μόδα δεν μπορείς να κάνεις.

Είμαστε όμως στο 2018 και εγώ βλέπω πασαρέλα 100% σε επίδειξη μόδας για μαγιό στο Μαϊάμι. Και κάπου εκεί η διαφωνία κορυφώθηκε, όπως θα δεις και στο βίντεο.

Ακούστηκαν ατάκες, όπως «Είμαι 25 χρόνια στο χώρο», «Άλλη δεκαετία εσύ, κι άλλη δεκαετία εγώ». Μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss