Νικολέττα Καρρά: Μια κοινωνία που δεν προστατεύει τα παιδιά νοσεί βαθιά

Η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο «Enjoy» και δεν άντεξε και ξέσπασε με όσα έχουν αποκαλυφθεί τις τελευταίες μέρες στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

«Θλιβερό, τραγικό, ντροπή για την κοινωνία μας»

Αρχικά, η Νικολέττα Καρρά είπε: «Το τελευταίο γεγονός με το 12χρονο κοριτσάκι και τους βιαστές είναι θλιβερό, τραγικό, ντροπή για την κοινωνία μας. Πιστεύω ότι στην επαρχία τα παλιά χρόνια γίνονταν ανάλογα εγκλήματα, αλλά θάβονταν. Τώρα με το #metoo, και να ένα καλό που έκανε το κίνημα αυτό, βγαίνουν όλες αυτές οι βρομιές στη φόρα. Καταγγέλλεται η βία και τιμωρείται ο ένοχος. Για μένα, αν η τιμωρία είναι βαριά, κανείς δεν θα άγγιζε τον αδύναμο, γυναίκα, παιδί. Βαριά και παραδειγματική».

«Τόση ασχήμια… 213 τέρατα ασέλγησαν σε ένα παιδί;»

Και πρόσθεσε: «Επειδή έχουν ξεφύγει τα πράγματα, η δικαιοσύνη πρέπει να είναι αυστηρή. Πλέον έχουμε αρρωστήσει όλοι με όσα νοσηρά μαθαίνουμε. Τόση ασχήμια… 213 τέρατα ασέλγησαν σε ένα παιδί; Αυτοί είναι βιαστές. Δεν είναι πελάτες. Πελάτες είναι αυτοί που πάνε με ενήλικη σε νόμιμο οίκο ανοχής. Εδώ μιλάμε για βιαστές. Κυκλοφορούν αυτοί οι άνθρωποι δίπλα μας, ανάμεσά μας; 213 άτομα πήγαν με ένα παιδί με ποια συνείδηση;».

«Ας ταρακουνηθούν τα πάντα. Φτάσαμε στον πάτο»

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Μια κοινωνία που δεν προστατεύει τα παιδιά νοσεί βαθιά. Πώς αγαπάμε τα παιδιά; Λοιπόν, όλα στο φως, μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και έμπρακτη συμμετοχή για μια καλύτερη κοινωνία. Φτάνει έως εδώ με τη συγκάλυψη εγκλημάτων. Ας ταρακουνηθούν τα πάντα. Φτάσαμε στον πάτο».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss