Νικολούλη για Πισπιρίγκου: «Νιώθω ακόμα σοκαρισμένη όχι μόνο ως δημοσιογράφος αλλά και ως μάνα»

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει τηλεοπτικά με την πρεμιέρα της αλλά πριν αποφασίζει να δώσει μία συνέντευξη-εξομολόγηση για όλα όσα έντονα ζήσαμε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όπως τόνισε η ίδια αρχικά: «Βαρύ το συναίσθημα της ευθύνης, για να φανώ και αυτή τη σεζόν αντάξια της εμπιστοσύνης του τηλεοπτικού κοινού που τόσα χρόνια μάς στηρίζει και βοηθά στις δύσκολες έρευνες για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Χρόνια τώρα στα πρώτα λεπτά της εκπομπής υπάρχει μεν ένα άγχος, αλλά είναι εποικοδομητικό».
Όσο για την απόφασή της πέρυσι να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να βρεθεί στο Mega, η Αγγελική Νικολούλη παραδέχτηκε: «Δεν σφάχτηκαν στην ποδιά μου τα τηλεοπτικά παλικάρια. Όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι δεν αλλάζω εύκολα επαγγελματική στέγη. Δένομαι με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, χτίζω μια σχέση εμπιστοσύνης και τους νιώθω οικογένειά μου. Για τη μεταγραφή μου στο Mega σίγουρα κάτι έπαιξε ρόλο και, πίστεψέ με, δεν ήταν το οικονομικό. Μετά από έναν χρόνο συνεργασίας με το Mega-λο κανάλι σου λέω ειλικρινά πως η επιλογή μου αυτή με δικαίωσε».

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss