Νίκος Ευαγγελάτος: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής του Mega, «Live News», Νίκος Ευαγγελάτος, αλλά και η οικογένεια του, καθώς ο πατέρας του Χαράλαμπος «άφησε» νωρίτερα την τελευταία του πνοή.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με τον πατέρα του, κύριο Μπάμπη όπως τον φώναζαν. Το όνομά του μάλιστα είχε πάρει και ο εγγονός του, ο μεγάλος γιος του δημοσιογράφου από τον πρώτο του γάμο με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Ο δημοσιογράφος θέλησε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του με ένα συγκινητικό κείμενο, το οποίο δημοσίευσε στο site του, το newsit.gr.

Δείτε αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο κείμενο του κ. Ευαγγελάτου προς τον πατέρα του:

«Τελικά η μέρα ήταν η προτελευταία του Αυγούστου. Χρόνια τώρα στη μάχη που έδινε αναρωτιόμουν ποσό θα έχει την ίδια δύναμη. Πότε θα κουραστεί.

Πότε θα τα παρατήσει. Πότε η αρρώστια θα τον καταβάλει. Πότε θα τον ακούσω για τελευταία φορά.

Κι έτσι όπως αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθεί, έτσι αγωνίστηκε ως το τέλος. Πολύ. Σκληρά. Και με το κεφάλι ψηλά. Όρθιος ως το τέλος. Αυτός ήταν ο πατέρας μου.

Κράτησε για χρόνια και για ώρες ατέλειωτες, κάθε μέρα, το τιμόνι σφιχτά και σίγουρα. Αυτό το τιμόνι που μας μεγάλωσε, την αδερφή μου και μένα. Αυτό το τιμόνι που μας έμαθε γράμματα και ζωή. Του οφείλω την ύπαρξη μου. Την προσωπικότητα μου.

Σ’ αυτόν και τη μητέρα μου που του στάθηκε βράχος σχεδόν 60 χρόνια. Μου έμαθε να αγωνίζομαι. Να μη διαμαρτύρομαι μόνο αλλά να παλεύω. Να μην περιμένω τα έτοιμα και τα εύκολα αλλά να δουλεύω ασταμάτητα.

Γιατί τίποτα στη δική του ζωή δεν ήταν εύκολο. Παιδί του πολέμου. Νέος που έφυγε απ’ το νησί μετά το μεγάλο σεισμό για να βρει δρόμο στη μεγάλη πόλη. Αγωνιστής της δημοκρατίας. Αυτός ήταν. Σπουδαίος πατέρας. Κι ακόμα πιο σπουδαίος παππούς.

Με τόση αγάπη για τα εγγόνια του που κάθε μέρα με εξέπληττε. Ο απλός καθημερινός άνθρωπος που στα μάτια μου δικαίωσε κάθε λόγο της ύπαρξης του. Καλό ταξίδι πατέρα. Καλή αντάμωση….

Νίκος Χαράλαμπου Ευαγγελάτος».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.