Νίκος Κοκλώνης: Διέρρηξαν το καμαρίνι του στο «J2US»

Αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν οι άνθρωποι του «J2US», καθώς διαρρήκτης εισέβαλε στο καμαρίνι του παρουσιαστή – παραγωγού, Νίκου Κοκλώνη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα, η διάρρηξη εικάζεται ότι σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το τι εκλάπη.

Επιπλέον, τα στοιχεία δείχνουν πως ο δράστης μπήκε από τα καμαρίνια του «The Voice» – αφού οι χώροι συγκοινωνούν – και συγκεκριμένα από του Πάνου Μουζουράκη, απ’ όπου στοχευμένα, «μπούκαρε» στο καμαρίνι του γνωστού παραγωγού και παρουσιαστή, Νίκου Κοκλώνη.

Νίκος Κοκλώνης: «Έχουν πάρει αρκετά πράγματα, αλλά ευτυχώς που δεν έπαθε κανείς κάτι»

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως κλάπηκαν αρκετά πράγματα από το καμαρίνι του και πως πλέον είναι αγνώριστο. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του «J2US» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν περίμενα ότι θα έβλεπα μόλις ξυπνούσα στο κινητό μου ότι στη μέρα της πρόβας τζενεράλε μπήκαν στο καμαρίνι μου. Μπήκαν από την πόρτα που έχει αριστερά, γιατί επικοινωνεί με τα καμαρίνια του “The Voice”. Έχουν πάρει αρκετά πράγματα, αλλά ευτυχώς που δεν έπαθε κανείς κάτι».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss