Νίκος Κοκλώνης: Οι αποκαλύψεις για τα ζευγάρια του «J2US» λίγο πριν την πρεμιέρα

Ο Νίκος Κοκλώνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρεμιέρα του «J2US» αυτό το Σάββατο (25/9), την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, αλλά και τη σχέση του με την παρουσιάστρια.

«Έχω άγχος για αύριο»

Αρχικά, είπε: «Έχω άγχος για αύριο. Είμαι στεναχωρημένος, γιατί μου έχουν βάλει να πω ένα τραγούδι στην έναρξη που είναι κόντρα σε εμένα. Εγώ είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής κατά βάση, οπότε θα πω κάτι κόντρα για να αποδείξω ότι μπορώ να πω τα πάντα. Θα βγω με όπερα, θα τα δείτε».

«Εγώ είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής…»

«Εγώ δεν χορεύω, πόσα ταλέντα να έχω»

Και συνέχισε λέγοντας: «Το πλατό είναι 1700 τμ. Είναι γεμάτο led, είναι σαν δύο Eurovision μαζί. Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει κάνει μαγικά πράγματα. Εγώ δεν χορεύω, πόσα ταλέντα να έχω».

Και πρόσθεσε: «Ο Θέμης είχε έρθει και στο Just σαν guest, τραγούδησε φανταστικά και τον πήρα τηλέφωνο και του ζήτησα τη βοήθειά του. Μου λέει θα έρθω όποτε θες σαν guest. Λέω όχι να τραγουδάς κανονικά και του είπα για τη Σάσα Σταμάτη. Με ρώτησε αν τραγουδάει και του είπα ότι δεν έχει σημασία. Έχω ένα 15ο ζευγάρι που θα το δείτε αύριο. Θα τραγουδάει Βουγιουκλάκη».

«Ο αδερφός του Παντελίδη τραγουδάει φοβερά, εγώ σοκαρίστηκα χθες. Θα είναι μετά την Ελένη Βουλγαράκη. Η Μάρα Μεϊμαρίδη τραγουδάει Amy Winehouse. Μπορεί και να το κερδίσει. Η Ιωάννα Τούνη θα είναι με τον Νικηφόρο, εγώ δεν πίστευα ότι έχει φωνή αλλά έχει. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει το θράσος να τραγουδήσει Αντώνη Ρέμο», συμπλήρωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Το “J2US” έχει γράψει τεράστιες επιτυχίες σε όλο τον κόσμο»

Και αμέσως μετά ανέφερε: «Το “J2US” έχει γράψει τεράστιες επιτυχίες σε όλο τον κόσμο. Δουλεύουμε 280 άτομα για να βγει. Κατάλαβα μια σε ένα κανάλι να είσαι δίπλα στου, στ. Ήταν δύσκολο να φύγουμε από το OPEN, εγώ ένιωσα μεγάλη αχαριστία εκεί, οπότε ήρθα εδώ και είδα μεγάλη αγκαλιά, όπως ευχαριστώ και τον κόσμο γιατί ήταν δύσκολο να κάνω αυτό το πάρτι».

KatKen: «Δεν με επηρέασε ποτέ ο Νίκος»

«Ένας από τους λόγους που είχα αρχίσει να αγχώνομαι ήταν όταν ο Νίκος είπε ότι φεύγει από το Open. Σημαντικό είναι στα κανάλια οι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις να είναι δίπλα στα πρόσωπα. Εμένα δεν με πήρε ο Νίκος από το OPEN. Μου είπε ότι εγώ θα είμαι δίπλα σου ότι και να γίνει. Όταν έκανα ραντεβού με άλλα κανάλια μου είπε σκέψου το και πάρε τις αποφάσεις σου. Στο τέλος Αυγούστου του είπα ότι θέλω να είμαι στην Barking Well και να προχωρήσουμε μαζί. Δεν με επηρέασε ποτέ ο Νίκος», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμένα δεν με πήρε ο Νίκος από το OPEN»

Και αμέσως, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε: «Όταν έφυγα, πήρε τηλέφωνο τότε τη διοίκηση του OPEN και είπα ότι δεν με νοιάζει αν θα φύγω, αλλά θα συνεχίσω να κάνω συμπαραγωγή μόνο για την Κατερίνα. Σημασία έχει ότι είμαστε μια ομάδα, αυτή έμεινε ξεκρέμαστη, αλλά ήρθαμε στον Alpha που μας άνοιξε την αγκαλιά τους».

«Η Κατερίνα είναι μια ψυχούλα»

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της Barking Well Media αποκάλυψε ότι η KatKen είχε προτείνει σε δύσκολες στιγμές να δώσει τον μισθό της για τον κόσμο που εργαζόταν μαζί της. Ειδικότερα, είπε: «Η Κατερίνα είναι μια ψυχούλα, είναι ένα κορίτσι το οποίο σε πολύ δύσκολες στιγμές, όχι μόνο δικές της, ήταν δίπλα τους, ήσουν δίπλα μου και ποτέ δεν σκέφτεσαι εσένα».

Και πρόσθεσε: «Έχει τύχει και έχει έρθει στο άλλο κανάλι και μου είπε, “ξέρω ότι εδώ είμαστε όπως είμαστε, εγώ θέλω να δώσω τον μισθό που παίρνω στα παιδιά που δουλεύουν. Αυτό δεν μου το έχουν πει ξανά ποτέ, εσύ και η Σίσσυ. Και δεν θα το ξεχάσω ποτέ και σας ευχαριστώ”».

Ο χωρισμός και η Βίκυ Σταυροπούλου

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι φρεσκοχωρισμένος και το πέρασε μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου το καλοκαίρι, στη Μύκονο. Σχετικά με αυτό μάλιστα είπε: «Χώρισα, ήμουν λίγο δύσκολα στην αρχή. Για εμένα η σχέση μου είναι οικογένειά μου. Όλοι μας ερωτευόμαστε, εγώ ερωτεύομαι στο φουλ, δεν πέρασα το καλοκαίρι όπως θα ήθελα, αλλά ήρθε ο χειμώνας που δεν είχα χρόνο να σκεφτώ».

«Για εμένα η σχέση μου είναι οικογένειά μου»

«Μόλις ήπια εκείνη τη μέρα, έχασα 12 κιλά ξαφνικά»

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έκανα δίαιτα όλο το καλοκαίρι και ήμουν συνεχώς 112 κιλά. Μόλις ήπια εκείνη τη μέρα, έχασα 12 κιλά ξαφνικά. Έλεγα πώς θα πάω στους στυλίστες; Δεν θα μου μπαίνει τίποτα. Πιστεύω ότι όσοι είναι δίπλα μου πρέπει να είναι χαρούμενοι πρώτα εκείνη και μετά εγώ».

Μετά τη Ζωζώ Σαμπουτζάκη που βγήκε στον «αέρα» για χάρη του Νίκου Κοκλώνη, σειρά πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου, με τους δυο τους να μοιράζονται στιγμές από τα παρασκήνια. «Το 15ο ζευγάρι θα είναι σαν να είναι 40», σχολίασε με χιούμορ η ηθοποιός.

«Φέτος θα έχω την Κατερίνα Στικούδη στα backstage» είπε, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει πως όταν χρειαστεί να λείψει για να γεννήσει, θα πάρει εκείνη τη θέση της για λίγο.

Ο Νίκος Κοκλώνης συνέχισε να αποκαλύπτει ζευγάρια, μεταξύ άλλων, αυτό της Super Κικής με γνωστό τραγουδιστή του δημοτικού τραγουδιού. «Στην αρχή είχε κλείσει ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος μία εβδομάδα πριν εξαφανίστηκε και μας πήρε τηλέφωνο ότι δεν μπορεί να βγει, γιατί έχει τρακ».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss