Νίκος Λεκάκης: Aποχαιρετά τις Άγριες Μέλισσες – «Ευχαριστώ για την ευκαιρία»

Μπορεί η επιτυχημένη σειράς Άγριες Μέλισσες να έχουν τελειώσει εδώ και αρκετές μέρες, ωστόσο ο Νίκος Λεκάκης θέλησε ετεροχρονισμένα να πει το δικό του αντίο στη σειρά που τον σύστησε στο ευρύ κοινό.

Μέσα από τα social media, λοιπόν, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής προχώρησε σε μια μακροσκελή δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου και αποχαιρετά τον ήρωα του, τον Άγγελο στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ευκαιρία και το ταξίδι στους αγαπημένους»

«Καθυστέρησα λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Με τη σειρά μου θέλω κι εγώ να αποχαιρετήσω τον Άγγελο μου, που με έμαθε πολλά, όπως το πως ζούσαν και σκέφτονταν κάποτε οι άνθρωποι, πως ερωτεύονταν, πως αγαπούσαν, τι θα πει ακεραιότητα κι αβρότητα μα κυρίως με τι ιδανικά και δύναμη ψυχής αξίζει να ζει κανείς. Καλό ταξίδι φίλε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ευκαιρία και το ταξίδι στους αγαπημένους. Όλους τους συνεργάτες, όλους τους συναδέλφους, όλους τους τεχνικούς, όλη τη συγγραφική ομάδα, όλη την παραγωγή, όλους όσοι με φροντίδα και γενναιοδωρία με αγκάλιασαν στην πρώτη μου αυτή δουλειά που ακούει στο όνομα Άγριες Μέλισσες και που δε θα ξεχάσω ποτέ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Λεκάκης στο μήνυμα που θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του ταλαντούχου ηθοποιού:

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss