Νίκος Μουτσινάς: Δεν είμαι celebrity τύπος

Τελικά ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο Open, αλλά ως καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα. «Αποφεύγω να πηγαίνω καλεσμένος στις εκπομπές γιατί είμαι καθημερινά στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός.

Νίκος Μουτσινάς: Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει ένα παιδί και μετά να φύγει από τη ζωή μας | ενότητες, lifestyle | Real.gr

«Τα νούμερα δεν με επηρεάζουν ούτε λίγο, τα βλέπω»

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Δεν κάνω συνεντεύξεις. Δεν θέλω ούτε να βγουν οι τίτλοι. Μεγάλωσα, δεν μπορώ να ασχολούμαι με τα αρνητικά. Καμιά φορά βγαίνει μια είδηση για να ακυρωθεί μετά. Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω για να γίνει διάλογος. Πραγματικά βαριέμαι».

«Άμα πάρουμε την ιστορία μου, είναι ένα ξόδεμα ατελείωτης ενέργειας κάθε μέρα. Η εκπομπή που κάνω αν δεν υπάρχει κέφι, μπρίο, χαρά δεν υπάρχει λόγος να την κάνω. Θα ήθελα πια να περάσω σε μια άλλη σφαίρα, να μην είμαι κάθε μέρα στην τηλεόραση. Με έχουν χορτάσει πια. Τα νούμερα δεν με επηρεάζουν ούτε λίγο, τα βλέπω» συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Θα μπορούσε να είναι μια μινιατούρα ενός κυριακάτικου σόου»

Και πρόσθεσε για το «Καλό Μεσημεράκι»: «Αυτό που κάνω είναι βραδινό, όλο το στυλ είναι τέτοιο. Όλα αυτά που κάνουν τα παιδιά και τα στησίματα είναι για βραδινό. Θα μπορούσε να είναι μια μινιατούρα ενός κυριακάτικου σόου».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Antivirus», μέσα στην οποία μιλούσε για τις επιλογές του, αλλά και την σεξουαλική του ταυτότητα. Σχολιάζοντας τα λεγόμενά του, ο παρουσιαστής ανέφερε πως προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις σκεπτόμενος πως με τις δηλώσεις του ενδέχεται να βοηθήσει ένα μέρος της κοινωνίας.

«Είμαι σε μία φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου (τι θα πει ο κόσμος)»

«Το έκανα γιατί πρώτον έτσι κι αλλιώς νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι σε μία φάση στη σχέση μου με τον κόσμο που τα έχουμε βρει, αυτή η αίσθηση είναι η δική μου. Οπότε το κομμάτι “είναι γκέι δεν είναι γκέι” δεν αφορά κανένα και δεν θα πρέπει, αλλά δεν είναι ένα κομμάτι που παλιότερα κάποιος θα κόμπλαρε. Είμαι σε μία φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου (τι θα πει ο κόσμος)», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και τόνισε επίσης: «Μπορεί όμως μιλώντας κάποιος /α να ακούσει κάτι και να πάρει μία δύναμη, να ακούσει έναν τρόπο σκέψης. Είμαι ένα πρόσωπο αγαπητό σε μανάδες, γιαγιάδες. Το έχω πολύ στο μυαλό μου κάτι να μπορεί να κάνει αυτή η ρημάδα τηλεόραση. Δεν είμαι celebrity τύπος» τόνισε και παραδέχτηκε πως είναι μόνος του αυτόν τον καιρό.

«Δεν είναι εύκολη η υιοθεσία»

Αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που κάνει τα τελευταία χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί, μέσω υιοθεσίας. «Δεν είναι εύκολη η υιοθεσία» είπε και παραδέχτηκε με ένα νεύμα ότι το προσπαθεί ακόμα. «Με ξεπερνάει το γεγονός ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάται τα παιδιά να μείνουν σε ένα ίδρυμα από το να είναι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα; Και να έχει για 5 χρόνια, 2 φορές την εβδομάδα, έναν κοινωνικό λειτουργό να ελέγχει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η σκέψη για μία πρόνοια και είναι λίγο στενάχωρο. Προσπαθώ, είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν με θυμώνει, μπορεί να είμαι σε επόμενο γύρω», εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς: «Γύρω στα 19 μου κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα αγόρι, με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες»

«Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας»

Όταν ρωτήθηκε για την άποψη που είχε η μητέρα του για την υιοθεσία, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας. Τόσα χρόνια ψυχολόγο πήγε! Δεν το είχαμε με τον γάμο στο σπίτι». Πήρε τελικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τηλέφωνο; «Ε θα τον πάρω κάποια στιγμή!».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss