Νίκος Μουτσινάς: Η ανάρτηση του παρουσιαστή για τους συνεργάτες του

Μερικές φωτογραφίες από την τελευταία του εκπομπή ανέβασε στο Instagram ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους.

«Θα πω άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα δηλώσω ευγνώμων που ζούμε μαζί αυτήν την εμπειρία που λέγεται “Καλό μεσημεράκι”»

Ο παρουσιαστής έγραψε στην ανάρτησή του: «Παραθέτω σκηνές από το party έκπληξη που μου οργανώνουν κάθε χρόνο όλοι οι συνεργάτες της “εκπομπής”… Ήταν για άλλη μια φορά πολύ ωραίο, γεμάτο εκπλήξεις και συντονισμένο όλο με αγάπη προς εμένα και με την καλύτερη διάθεση για όλους όσους είστε παρέα μας από το σπίτι.. Θα πω άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα δηλώσω ευγνώμων που ζούμε μαζί αυτήν την εμπειρία που λέγεται “Καλό μεσημεράκι”… Ομαδάρα? Ξεκούραση άμεσα… It’s an order. Σε όλους εσάς θέλω μέσα από την ψυχή μου να σας ευχηθώ ένα ήρεμο καλοκαίρι. Να ξεκουράσετε το μυαλό από τις βαριές σκέψεις και να νιώσετε χαρά και γαλήνη… Η αγάπη θα σώσει τον κόσμο (Εντάξει, και λίγο ο χορός)».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά:

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss