Νίκος Μουτσινάς: Τι συμβαίνει τελικά με τον ΣΚΑΪ – Οι φήμες για αποχώρηση και η αλήθεια

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι από τα πρόσωπα που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον, το τελευταίο διάστημα. Έχει καταφέρει να σχολιάζεται για ό,τι κι αν κάνει, ειδικά για την εκπομπή του στο ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι».

Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη για τον παρουσιαστή, καθώς τα υψηλά ποσοστά δεν αποτελούν πλέον καθημερινότητα όπως πέρσι. Ο ανταγωνισμός φαίνεται ότι έχει «στερήσει» στη μεσημεριανή παρέα του Φαλήρου την πρωτιά των προηγούμενων ετών. Η εν λόγω κατάσταση και το καυστικό χιούμορ του Νίκου έχει πυροδοτήσει μία έντονη φημολογία για το τηλεοπτικό του μέλλον. Ο παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έχει αφήσει υπονοούμενα ότι ίσως δεν συνεχιστεί το φορμάτ του χρόνου, με τον δικό του τρόπο και στο πλαίσιο της σάτιρας.
Έτσι, εκπομπές και δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει να ασχολούνται με το τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς την επόμενη σεζόν. Χαρακτηριστικά, το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό», ανέφερε: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στον ΣΚΑΪ και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει βραδινό στον Alpha. Θα είναι σαν το “Nick O’ clock” από ό,τι μαθαίνω, θα είναι λίγο late night και λίγο stand up comedy».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ συνεχίζουν να θεωρούν τον Νίκο ένα από τα δυνατά τους χαρτιά τονίζοντας ότι η σχέση τους παραμένει εξαιρετική. Αυτό σημαίνει ότι, πριν τελειώσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2023, θα συζητήσουν εκ νέου τη συνεργασία τους και εκείνος θα λάβει την τελική απόφαση. Όλα τα υπόλοιπα, όπως τονίζει άτομα από το σταθμό του Φαλήρου, παραμένουν φήμες και μόνο.
Φυσικά και ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα hot ονόματα της TV, ένας επαγγελματίας της μικρής οθόνης, και είναι αναμενόμενο να δέχεται προτάσεις τις οποίες θα αξιολογήσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοιου είδους αποφάσεις, καθώς βρισκόμαστε μόλις στον τρίτο μήνα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss