Νίκος Οικονομόπουλος: Παραμένει στο νοσοκομείο με πυρετό και δύσπνοια λόγω Covid-19

O Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίο νόσησε από κορονοϊό, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με πυρετό και δύσπνοια.

Υπενθυμίζεται πως ο επιτυχημένος τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στη νόσο Covid-19, και ενώ βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, λόγω εμφάνισης έντονων συμπτωμάτων, αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να του δοθεί η απαραίτητη ιατρική βοήθεια. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο τραγουδιστής νοσηλεύεται σε απλή κλίνη Covid-19.

Η κατάσταση της υγείας του Νίκου Οικονομόπουλου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών της νόσου Covid-19

Πιο συγκεκριμένα, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως ο 37χρονος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα και δυσκολία στην αναπνοή και το μεσημέρι της Πέμπτης (19/08/2021) έγινε γνωστό ότι μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο τραγουδιστής γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα παρόμοια με αυτά του ιού. Έκανε τεστ και αφού βρέθηκε θετικός, παρέμεινε σε καραντίνα σπίτι του.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του παρουσίασε επιπλοκές, καθώς είχε έντονη δυσκολία στην αναπνοή και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε απλή κλίνη Covid του «Ευαγγελισμού». O τραγουδιστής παρακολουθείται στενά από το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια και πυρετό.

Τέλος, να πούμε πως ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19 και φαίνεται να το πλήρωσε ακριβά πηγαίνοντας στη Μύκονο ανεμβολίαστος, σε ένα νησί με σημαντική διασπορά από την έναρξη της τουριστικής περιόδου έως και τώρα.

Νίκος Οικονομόπουλος: Τι είχε πει για τον κορονοϊό

Παλιότερα, ο τραγουδιστής σε συνέντευξη του σε συνέντευξή του στον Ρυθμό 94,9 είχε μιλήσει για τον κορονοϊό, τα μέτρα περιορισμού και τη Θεία Κοινωνία, δηλώνοντας πως «Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος είχε την πιο μεταδοτική αρρώστια».

«Κολλάς κορονοϊό στην Εκκλησία, αλλά όχι στα σούπερ μάρκετ;» είχε αναρωτηθεί και είχε συνεχίσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολλοί άνθρωποι ήθελαν να πάνε να ανάψουν ένα κερί, να προσευχηθούν, να μεταλάβουν. Εγώ θα το έκανα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένα άνθρωπος με την πιο μεταδοτική αρρώστια».

Δείτε όσα είχε δηλώσει ο τραγουδιστής:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss