Νίκος Παπανδρέου: «Ο αδερφός μου Γιώργος μένει με την μητέρα μου σε ένα νοικιασμένο σπίτι»

Στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου αλλά και στην μητέρα του Μαργαρίτα αναφέρθηκε ο Νίκος Παπανδρέου.

Ο Νίκος Παπανδρέου μίλησε για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την μητέρα του Μαργαρίτα ενώ αναφέρθηκε και στα ψέματα που έχουν κατά καιρούς γραφτεί για την οικογένειά του.
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο συγγραφέας και επιλαχών ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο του βιβλίο, για τους έρωτες του Ανδρέα ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένεια του.

Ο ίδιος μιλώντας για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί είπε στη lifo: «Όχι μόνο για μένα αλλά για όλη μου την οικογένεια. Ήταν τη μνημονιακή περίοδο, ειδικά τα χρόνια 2013-2014. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πάνος Καμμένος μας είχαν κατηγορήσει ότι έχουμε αμύθητα πλούτη. Διέδιδαν ότι η “Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει 550 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό”. Ζήσαμε ένα τοξικό κλίμα. Η δύναμη του επιθέτου δεν μπορούσε να αποδομηθεί ιδεολογικά και αποφάσισαν να το κάνουν στοχεύοντας στο ηθικό. Μια ατελείωτη τυμβωρυχία. Έπρεπε να δημιουργήσουν την εικόνα ότι είμαστε κλέφτες. Τώρα, πόσοι ακόμη το πιστεύουν αυτό; Τι να σας πω».
«Το μόνο που θα απαντήσω, και το λέω για πρώτη φορά, είναι ότι η μητέρα μου Μαργαρίτα με τον αδελφό μου Γιώργο μένουν μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Αυτό δείχνει ότι έχουμε παλάτια; Ο πατέρας μου άλλωστε στη διαθήκη είχε γράψει “το πιο σημαντικό κληροδότημα που αφήνω στα παιδιά μου είναι το επίθετο μου”», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις

Άδωνις Γεωργιάδης: Εντατική γυμναστική να φύγει η «μπάκα» μετά το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη
Θαύμα-Θαύμα! Ο Κονταρός «σήκωσε» ακόμη και τον ντροπαλό Χατζηδάκη να χορέψει!
Νόνη Δούνια: Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss