Nissan: ευρωπαϊκή παραγωγή του ηλεκτρικού Townstar – FleetNews

Η Nissan ξεκινά την ευρωπαϊκή παραγωγή του ολοκαίνουργιου, αμιγώς ηλεκτρικού Townstar, που θα πωλείται σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής.
Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar της Nissan εντάσσεται στην “εξηλεκτρισμένη” γκάμα της Nissan, στο πλαίσιο του οράματος Ambition 2030 της εταιρείας, προσφέροντας  μια αποτελεσματική λύση κινητικότητας για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επιδιώκουν να προσαρμοστούν στους μεταβαλλόμενους κανονισμούς εκπομπών ρύπων, στην αυξημένη αστικοποίηση και στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πατώντας στην επιτυχημένη συνταγή του  Nissan e-NV200,  η αμιγώς  ηλεκτρική έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar προέρχεται από την τεχνογνωσία της Nissan στο ηλεκτρικό ελαφρύ επαγγελματικό όχημα (e-LCV). Σχεδιασμένο με γνώμονα την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα, το ηλεκτρικό Townstar θέτει στο επίκεντρο τον επαγγελματία.
Κατασκευασμένο σε μια κοινή πλατφόρμα CMF-C, το νέο όχημα θα  κατασκευαστεί  στο κέντρο αριστείας της Συμμαχίας για μικρά φορτηγά, στο Maubeuge της Γαλλίας.
Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar EV διαθέτει σύστημα μετάδοσης κίνησης βελτιστοποιημένο με έξυπνη διαχείριση ενέργειας για την ψύξη της μπαταρίας. Λόγω της αεροδυναμικής του εμφάνισης και της  απόδοσης που αυτή δημιουργεί, το Townstar EV είναι σε θέση να επιτύχει αυτονομία έως και 300 km (κύκλος WLTP). Αποδίδοντας 122 PS και 245 Nm ροπής, η μπαταρία 45 kWh του Townstar EV μπορεί να δεχθεί φόρτιση εναλλασσόμενου ρεύματος (11 kW ή 22 kW) ή ταχεία φόρτιση DC (μορφή CCS). Η τελευταία επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν την μπαταρία από το 15% έως το 80%, σε μόλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss