Η Nokia επανακυκλοφορεί το 3310…το αγαπημένο κινητό όλων των εποχών!

Η είδηση σκόρπισε χαμόγελα σε όσους θυμούνται τα κινητά τηλέφωνα πριν αυτά εξελιχθούν σε «smartphones». Η Nokia λοιπόν αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει το πιο «αγαπητό και αξιόπιστο» τηλέφωνο, το 3310.

Το τηλέφωνο, που αρχικά κυκλοφόρησε το 2000 και ουσιαστικά σηματοδότησε τη νέα εποχή στα κινητά, θα έρθει με μικρές διαφορές σε σχέση με την αρχική του μορφή, μία από αυτές θα είναι της μπαταρίας η οποία θα είναι πιο ανθεκτική.

Θα πωλείται για μόλις 59 ευρώ και οι υπεύθυνοι της εταιρίας ευελπιστούν πως θα γίνει η πρώτη επιλογή σε όσους θέλουν να έχουν ένα δεύτερο τηλέφωνο και φυσικά το θυμούνται από παλιά.

Τα «αποκαλυπτήρια» της επανέκδοσης του κινητού θα γίνουν μέσα στον μήνα στο Παγκόσμιο συνέδριο κινητών τηλεφώνων. Βέβαια για όσους βιάζονται υπάρχουν κάποια παλιά κομμάτια που πωλούνται ακόμα στο Amazon, αλλά όχι από την ίδια την εταιρία. Μάλιστα στην «διαφήμιση» για τα συγκεκριμένα τηλέφωνα υπενθυμίζεται πως περιέχουν παιχνίδια όπως τα Snake II, Pairs II και Space Impact.

Η Nokia δεν κατάφερε να μπει στον κόσμο των smartphones, παρά τις προσπάθειες που έκανε, ενώ τελικά πουλήθηκε στην Microsoft. Τα τηλέφωνα της Nokia έχουν πουληθεί στην Φιλανδική εταιρία HMD Global, η οποία στο παγκόσμιο συνέδριο θα παρουσιάσει και κάποια νέα μοντέλα (τα Nokia 3, 5 και 6) που θα μοιάζουν περισσότερο με smartphones.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss