North Evia – Samos Pass: Ανοίγει η πλατφόρμα για τα vouchers – Τι ώρα μπορείτε να κάνετε αίτηση

Ανοίγει σήμερα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η πλατφόρμα για το North Evia και Samos Pass για τα επιπλέον voucher διακοπών. Σχεδόν 3.500 κάρτες θα δοθούν στην Φάση 3 του προγράμματος.

Σε λειτουργία πρόκειται να τεθεί εκ νέου σήμερα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, το North Evia – Samos Pass μέσω του vouchers.gov.gr. Πρόκειται για την πλατφόρμα που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Τουρισμού και αποσκοπεί στην οικονομική στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας για τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα «ανοίγματα» της πλατφόρμας διαρκούσαν μόλις για λίγα λεπτά καθώς οι κάρτες εξαντλούταν άμεσα. Οι επιπλέον κάρτες που θα διατεθούν αφορούν σε υπόλοιπα που προέκυψαν από τη Φάση 3 (Αυγούστου) σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην υπ’ αρ. ΦΕΚ 3347/Β/28-06-2022 ΚΥΑ.

Πόσες κάρτες θα δοθούν
Οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις σχετικές άυλες ψηφιακές κάρτες για το διάστημα έως και 31-10-2022 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές. Ειδικότερα:

για τη Βόρεια Εύβοια πρόκειται να εκδοθούν επιπλέον 2.349 κάρτες των 150 ευρώ καιγια τη Σάμο πρόκειται να εκδοθούν επιπλέον 999 κάρτες των 300 ευρώ

Η πλατφόρμα vouchers.gov.gr θα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss