North Evia – Samos Pass: Ξεκινάει σήμερα Δευτέρα η 4η φάση του προγράμματος στο vouchers.gov.gr

Σε λειτουργία αναμένεται να τεθεί σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, το North Evia – Samos Pass μέσω του vouchers.gov.gr.

Πρόκειται για την πλατφόρμα που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Τουρισμού και αποσκοπεί στην οικονομική στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας για τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου.
Όπως οι πρώτες τρεις φάσεις, αντίστοιχα και η τέταρτη φάση του προγράμματος αφορά σε άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες, τις οποίες οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν έως και τις 31-10-2022 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.

Ειδικότερα:

Για τη Βόρεια Εύβοια πρόκειται να εκδοθούν 2.679 κάρτες των 150 ευρώ (2.000 κάρτες οι οποίες προβλέπονταν για την 4η φάση από τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση και 679 από αδιάθετο υπόλοιπο της δεύτερης φάσης).
Για τη Σάμο πρόκειται να εκδοθούν 1.170 κάρτες των 300 ευρώ (1.000 κάρτες οι οποίες προβλέπονταν για την 4η φάση από τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση και 170 από αδιάθετο υπόλοιπο της δεύτερης φάσης).

Η πλατφόρμα vouchers.gov.gr θα παραμείνει ανοιχτή για την 4η φάση του προγράμματος από σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00, και μέχρι να εξαντληθούν οι άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες, με …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss