Νοσοκομείο Παπανικολάου: Χωρίς ρεύμα για δύο ημέρες η νέα πτέρυγα

Για δύο ημέρες χωρίς ρεύμα η νέα πτέρυγα του Παπανικολάου- Λειτούργησε με εφεδρικές γεννήτριες

Πρόβλημα με το ρεύμα αντιμετωπίζει η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί για δύο ημέρες εφεδρικές γεννήτριες για να λειτουργήσει.
Συγκεκριμένα ένα πρόβλημα στο δίκτυο της ΔΕΗ προκάλεσε δυσλειτουργίες στη νέα πτέρυγα, όπου στεγάζεται το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και οι μεγάλες κλινικές, Νευροχειρουργική, Ορθοπεδική, Καρδιολογική, Στεφανιαία Μονάδα και η Β’ ΜΕΘ, καθώς και το Ακτινολογικό τμήμα, όπου βρίσκεται ο αξονικός και ο μαγνητικός τομογράφος του νοσοκομείου.

Η βλάβη ξεκίνησε στις 5 το πρωί της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου στο υπόγειο δίκτυο ηλεκτροδότησης, με την κινητοποίηση των ειδικών να είναι άμεση ώστε να εντοπιστεί το σημείο με το πρόβλημα και να γίνει πλήρη αποκατάσταση μέχρι το βράδυ της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου.
Όπως αναφέρεται στην ΕΡΤ χρειάστηκε να αναβληθούν κάποια τακτικά χειρουργεία, ενώ δεν λειτούργησε και ο αξονικός τομογράφος, παρότι ήταν ημέρα γενικής εφημερίας, με αποτέλεσμα ασθενείς να διακομίζονται σε άλλα νοσοκομεία για τη διενέργεια εξετάσεων.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss