Νόβακ Τζόκοβιτς: Έτοιμος να κάνει μήνυση στην κυβέρνηση της Αυστραλίας

O Νόβακ Τζόκοβιτς έμεινε τελικά εκτός από το «Australia Open», καθώς κυβέρνηση της Αυστραλίας αποφάσισε την απέλασή του από τη χώρα, μετά τον σάλο που ξέσπασε αναφορικά με το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Το ζήτημα αυτό δε φαίνεται να τελειώνει τόσο εύκολα όμως, όπως υποστηρίζουν οι Άγγλοι, εφόσον ο τενίστας από την Σερβία ετοιμάζεται να κάνει μήνυση στην κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Να σημειωθεί πως, ο Τζόκοβιτς παρέμεινε για μέρες στην Αυστραλία περιμένοντας την τελική απόφαση της κυβέρνησης, η οποία δεν ήταν υπέρ του όμως. Έτσι, αναγκάστηκε να αποχωρήσει, πρόκειται όμως να επιστρέψει στο θέμα, μέσω των δικαστηρίων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αγγλική «Sun», επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές και άτομα του κοντινού περιβάλλοντος του κορυφαίου τενίστα του κόσμου, ο Σέρβος είναι έτοιμος να κάνει μήνυση στην κυβέρνηση της Αυστραλίας για τρομερή παρενόχληση και ψυχική οδύνη, ενώ στο ρεπορτάζ της η «Sun» αναφέρει τα εξής για τις συνθήκες κράτησής του στη Μελβούρνη.

«Είναι γνωστό ότι ο Νόβακ και η οικογένειά του πιστεύουν ότι υπέστη κακομεταχείριση κατά τη διάρκεια της καραντίνας του σε ξενοδοχείο μετανάστευσης στη Μελβούρνη. Η μητέρα του ανακάλυψε ότι το δωμάτιο ήταν γεμάτο έντομα και είπε ότι τον κρατούσαν αιχμάλωτο».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss