Novibet: Σούπερ προσφορά, χωρίς κατάθεση και στα προημιτελικά

Η Novibet συνεχίζοντας να πρωτοπορεί και στην προσπάθεια να προσφέρει κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού μέσω των προσφορών της, δημιούργησε μία νέα σούπερ προσφορά, χωρίς κατάθεση.

To Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ μπήκε με ηχηρές εκπλήξεις και συγκλονιστικάματς στα «νοκ άουτ». Το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, Σερβία,αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση, δίνοντας εντελώς διαφορετική διάστασηστο κάτω μέρος του ταμπλό. Μεγάλο άλμα πραγματοποίησαν και οι Πολωνοίκόντρα στην Ουκρανία, σοκάροντας τους πάντες.
Στο πάνω μέρος, η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει την μεστή παρουσία της. Απέναντιστην Τσεχία ζορίστηκε για τρία δεκάλεπτα, ωστόσο όταν πάτησε το… γκάζι διέλυσετην αντίσταση των αντιπάλων της (94-88). Επόμενος αντίπαλος για τοαντιπροσωπευτικό συγκρότημα, η οικοδέσποινα Γερμανία. Πρόκειται για μία πολύποιοτική ομάδα, με ψηλά κορμιά και εξαιρετική πορεία στο τουρνουά.

Η Novibet συνεχίζοντας να πρωτοπορεί και στην προσπάθεια να προσφέρεικορυφαία εμπειρία παιχνιδιού μέσω των προσφορών της, δημιούργησε μία νέασούπερ προσφορά, χωρίς κατάθεση. Αυτή θα είναι διαθέσιμη όσο η ΕθνικήΕλλάδας προχωράει στο τουρνουά!
Οι προσφορές, όπως θα ήθελες να είναι!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss