Νταϊάνα: H makeup artist της αποκαλύπτει τα καλλυντικά της

Το αξεπέραστο στιλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και η ανεπιτήδευτη κομψότητά της είναι αδιαμφισβήτητα, ενώ ήταν μία εντυπωσιακή γυναίκα.

Ως μία από τις εντυπωσιακότερες γυναίκες όλων των εποχών, η Νταϊάνα λάτρευε να περιποιείται τον εαυτό της, ενώ πειραματιζόταν συχνά με διάφορα beauty tips. Για την πριγκίπισσα, τα makeup moments που μας χάρισε ήταν εμβληματικά, αλλά από την άλλη προσιτά για κάθε γυναίκα, ακόμα και αν δεν ήταν γαλαζοαίματη.

Νταϊάνα

Τα μυστικά της Νταϊάνα

Η μακροχρόνια φίλη της και makeup artist Mary Greenwell, αποκάλυψε πρόσφατα κάποια από τα αγαπημένα makeup προϊόντα που λάτρευε η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Γενικότερα η Lady D είχε την τάση να πειραματίζεται με τα καλλυντικά, ιδιαίτερα με το μπλε eyeliner, το οποίο έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακό το βλέμμα της και το χρώμα των ματιών της.

Για την πριγκίπισσα Diana, τα makeup moments που μας χάρισε ήταν εμβληματικά, αλλά από την άλλη προσιτά για κάθε γυναίκα, ακόμα και αν δεν ήταν γαλαζοαίματη.

Η μακροχρόνια φίλη της και makeup artist Mary Greenwell, αποκάλυψε πρόσφατα κάποια από τα αγαπημένα makeup προϊόντα που λάτρευε η Diana.

Γενικότερα η Diana είχε την τάση να πειραματίζεται με τα καλλυντικά, ιδιαίτερα με το μπλε eyeliner, το οποίο έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακό το βλέμμα της και το χρώμα των ματιών της. Επιπλέον αναζητούσε ουδέτερη και λαμπερή επιδερμίδα, δείχνοντας μία αδυναμία στο μπεζ και το καφέ, για να ισορροπήσει το look.

«Η Diana ένιωθε ότι δεν χρειάζεται να είναι επιβλητική, έτσι κράτησε το μακιγιάζ της διακριτικό και κατάλληλο για κάθε περίσταση» τονίζει η Mary Greenwell.

Διαβάστε ποια ήταν τα αγαπημένα καλλυντικά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στο Bovary.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss