Ντέιβις για Λέικερς: ‘Είμαστε το αουτσάιντερ’

NBA

Ο Άντονι Ντέιβις με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2022 ASHLEY LANDIS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Άντονι Ντέιβις δήλωσε ότι οι φετινοί Λέικερς είναι ένα από τα αουτσάιντερ στο NBA, αλλά αυτό δεν τους πειράζει, αφού τους αρέσει ότι ο κόσμος δεν τους υπολογίζει.

Είναι εξαιρετικά σπάνιο για τους Λείκερς – ειδικά όταν έχουν μαζεμένους σταρ στο ρόστερ τους – να θεωρούνται αουτσάιντερ. Μετά την περσινή καταστροφή σεζόν όμως έχουν την ανάγκη να πιστέψουν κάτι τέτοιο. Αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του Άντονι Ντέιβις στην Media Day της ομάδας.

Μπαίνουμε σε αυτή την σεζόν σαν να έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Είμαστε το αουτσάιντερ” δήλωσε αρχικά ο Ντέιβις έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε, για να προσθέσει: “Προφανώς ο κόσμος περιμένει να δει τι θα κάνουμε. Αλλά δεν μιλάνε για εμάς και είμαστε εντάξει με αυτό. Προτιμάμε να μην είμαστε στο ραντάρ τους”.

Κλείνοντας, ο Ντέιβις αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να αλλάξει ο ίδιος σε σχέση με την περσινή σεζόν: “Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός. Πέρυσι άρχισα να με αμφισβητώ, κάτι που δεν νομίζω να κατάλαβε ο κόσμος. Απλώς ξέρω ότι μπορούσα να παίξω πολύ καλύτερα”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss