Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να ακούς ότι έχεις καρκίνο»

Η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, πριν από λίγη ώρα, γνωστοποίησε ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα. Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ίδια στο κείμενό της, είναι «σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου».

«Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ»

Αρχικά, στην ανάρτηση της η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρει: «Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​ Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​ Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου».

«Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου’ ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο»

Και συνεχίζει:​ «Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου’ ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​ Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται».

«Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου»

Η Ντόρα Μπακογιάννη συμπληρώνει: «Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​ Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου».

«Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε»

«Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις.​ Παράλληλα. Ταυτόχρονα.​ Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​ Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε», προσθέτει.

«Νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον»

«Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια.​ Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται.​ Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον. ΝΜ», καταλήγει το κείμενο της ανάρτησης της στο Facebook.

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο Facebook

ανάρτηση Μπακογιάννη στο Facebook
© Facebook

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.