Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με κάποιες καταγγελίες σοκαρίστηκα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Ελένη Τσολάκη έδωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μίλησε για την μητρότητα, το κίνημα #metoo, αλλά και τις συμβουλές που της έχει δώσει ο πατέρας της.

«Τα παιδιά μου αντιλαμβάνονται ότι το #metoo δεν υπάρχει μόνο στον χώρο του θεάτρου, έχουν δική τους κριτική σκέψη»

«Είμαι η μαμά που μπορώ να τα συνδυάσω όλα, ώστε να έχω μια σχέση με τα παιδιά μου που θα είναι ανοιχτή, να μη φοβούνται να μου πουν το οτιδήποτε και να συζητάμε ό,τι μπορεί να τους απασχολεί. Τα παιδιά μου αντιλαμβάνονται ότι το #metoo δεν υπάρχει μόνο στον χώρο του θεάτρου, έχουν δική τους κριτική σκέψη. Το ξέρουν αυτό το κομμάτι και πώς να το διαχειριστούν. Έμειναν απορημένοι με το πώς μπορούν οι άνθρωποι να συμπεριφέρονται μεταξύ τους», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Όποια απόφαση και αν παρθεί θα πρέπει να τη σεβαστούμε»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε στη συνέχεια: «Με κάποιες καταγγελίες σοκαρίστηκα. Με θλίβει. Χαίρομαι που αυτές οι υποθέσεις έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και φυσικά είμαι με το πλευρό των θυμάτων. Όποια απόφαση και αν παρθεί θα πρέπει να τη σεβαστούμε. Μου φαίνεται δύσκολο να συνεργαζόμουν με κάποιον από τους καταγγελλόμενους αν αθωώνονταν. Από την άλλη αν ένας άνθρωπος αθωωθεί θεωρητικά θα πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει τη ζωή του, χωρίς αυτό το στίγμα».

«Ο μπαμπάς μου έλεγε λίγα αλλά ουσιαστικά»

Κλείνοντας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε: «Ο μπαμπάς μου έλεγε λίγα αλλά ουσιαστικά. Έχω κρατήσει τη συμβουλή του που μου έλεγε να μη φοβάμαι, να πειραματιστώ, να δοκιμαστώ, να αποτύχω. Ήταν ο ατρόμητος στην οικογένεια. Όταν είναι να έρθει ο έρωτας… θα έρθει. Αυτά δεν τα ξέρει ποτέ κανείς».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss