Nubia Red Magic 5S Review

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που παρουσιάσαμε το Red Magic 5G μία αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση gaming smartphone και η ομώνυμη εταιρεία “ξαναχτυπά” με τη φρεσκαρισμένη του έκδοση, το Red Magic 5S.

Κυκλοφορώντας λοιπόν περίπου έξι μήνες μετά την αρχική συσκευή, το 5S έρχεται να διορθώσει κάποια από τα κακώς κείμενα του προκατόχου του, δίνοντας έμφαση στο λογισμικό -έναν από τους τομείς δηλαδή που έπασχε το 5G. Σε ποιον βαθμό τα καταφέρνει και εν τέλει πόσο καλή κίνηση μπορεί να θεωρηθεί το λανσάρισμά του; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Σχεδιαστικά, η Red Magic δε θέλησε να αλλάξει κάτι σημαντικό. Το Red Magic 5G άλλωστε διέθετε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο και με ξεκάθαρους gaming προσανατολισμούς design το οποίο συναντάμε και στο 5S. Μιλάμε για μία ιδιαίτερα ευμεγέθη συσκευή λοιπόν με διαστάσεις 168,6 x 78 x 9,8 χιλ. και βάρος 220 γραμμάρια που πλαισιώνεται από Gorilla Glass, τόσο στην πρόσοψη, όσο και στην πλάτη.

Στην πρόσοψη ξεχωρίζει η οθόνη, με την κάμερα να βρίσκεται στην επάνω πλευρά του λεπτού της πλαισίου (το τελευταίο είναι απόλυτα συμμετρικό). Στην αριστερή πλευρά συναντάμε έναν διακόπτη και την υποδοχή gaming port, όπως την αποκαλεί η Red Magic, ενώ στα δεξιά έχουμε τα πλήκτρα ενεργοποίησης και αυξομείωσης έντασης ήχου, καθώς και δύο χωρητικής τεχνολογίας αφής (capacitive, σαν να λέμε) στις δύο γωνίες -περισσότερα γι’ αυτά οσονούπω. Και στις δύο πλευρές παρατηρούνται αεραγωγοί που συμβάλλουν στην επαρκή ψύξη της συσκευής.

Στην πλάτη του Red Magic 5S έχουμε και την πρώτη αλλαγή σε σχέση με το 5G αφού ναι μεν το λογότυπο στο κάτω μέρος της διαθέτει LED φωτισμό, δε συμβαίνει το ίδιο και με αυτό της Red Magic στο κέντρο της. Για όσους μάλιστα επιθυμούν κάτι ακόμα πιο διακριτικό, η συσκευή διατίθεται πέραν του cyber neon που… βγάζει μάτι και σε ένα αρκετά πιο ουδέτερο ασημί.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss