Oι Ιnfluencers έβαλαν τα καλά τους και πήγαν στη ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης

Δες πώς αυτές οι 10 Ιnfluencers έμειναν κομψές ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Για μια influencer, η εβδομάδα μόδας είναι σαν τους Ολυμπιακούς. Έχουν περάσει όλον τον χρόνο προετοιμάζοντας για αυτήν την στιγμή, να δουν δηλαδή τις νέες συλλογές από κοντά, να συνδεθούν με άλλα άτομα στην βιομηχανία, και φυσικά, να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ. Παρόλο που η πλειοψηφία των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν ψηφιακά, οι influencers έβαλαν τα καλά τους. Όπως αποδεικνύεται, οι περισσότερες έβαλαν τα ίδια outfits που θα έβαζαν αν καθόντουσαν στην πρώτη θέση.

Η προηγούμενη σεζόν ήταν η πρώτη φορά που οι συντάκτες και οι influencers έμαθαν πως να αντιμετωπίσουν έναν ψηφιακό μήνα μόδας, πράγμα που σήμαινε να σκεφτούνε ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να δουλέψουν με τα brands από το σπίτι. Ωστόσο, παρά τις μεταβαλλόμενες συνθήκες, οι προτεραιότητες τους για την πασαρέλα παρέμειναν οι ίδιες.

Θέλεις λοιπόν να μάθεις τι έκαναν οι influencers φέτος για να γιορτάσουν αυτόν τον μήνα μόδας; Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να μάθεις τι φόρεσαν στο σπίτι τους οι αγαπημένες μας fashion girls.

Δες επίσης: Οκτώ TikTok fashion influencers που πρέπει να ακολουθήσεις αμέσως για στυλιστικά tips

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss