O σπουδαίος David Attenborough μπήκε στο ρεκόρ Guinness για το Instagram – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Ο ακούραστος και σπουδαίος 94χρονος Βρετανός λάτρης της φύσης David Attenborough κατάφερε για μια ακόμα φορά να συγκεντρώσει τα βλέμματα,καθώς με την είσοδο του στο Instagram, μπήκε στο ρεκόρ Guinness.

Αυτό γιατί συγκέντρωσε 1 εκ. followers στην πλατφόρμα πιο γρήγορα από κάθε άλλον και συγκεκριμένα σε 4 ώρες και 44 λεπτά αφήνωντας πίσω την Jennifer Aniston που το είχε πετύχε σε 5 ώρες και 16 λεπτά.

Στην πρώτη του ανάρτηση o David Attenborough έγραψε: «Η διάσωση του πλανήτη μας είναι τώρα μια πρόκληση επικοινωνίας. Κάνω αυτήν κίνηση και εξερευνώ αυτόν τον καινούργιο τρόπο επικοινωνίας για μένα επειδή, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο πλανήτης έχει πρόβλημα. Οι ήπειροι φλέγονται. Οι πάγοι λιώνουν. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι πεθαίνουν. Τα ψάρια εξαφανίζονται από τους ωκεανούς μας. Και η λίστα συνεχίζει. Η διάσωση του πλανήτη είναι πλέον επικοινωνιακή πρόκληση».

Στις πρώτες 24 ώρες, ο σερ Ντέιβιντ συγκέντρωσε 2.5 εκατομμύρια followers, ενώ παράλληλα είχε κυκλοφορήσει βιβλίο και ντοκιμαντέρ στο Netflix με τίτλο «A Life On Our Planet». Στο βίντεο εξηγεί «ποια είναι τα προβλήματα και πώς μπορούμε να τα διαχειριστούμε», ενώ προτρέπει τους fans του «να με ακολουθήσουν – ή όπως συνηθίζαμε να λέμε εκείνες τις πρώτες ημέρες του ραδιοφώνου, μείνετε συντονισμένοι».

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss